מה אחרי האימון?...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אחרי האימון?...
    סתו
    19/08/2009

אחרי אימון אירובי וכוח אני צורכת חטיף בריאות ששמו"נייצר וואלי" ומעדן חלב במידה ואין באפשרותי להגיע הביתה באותו רגע ואני יודעת שחשוב מאוד לשם בניית השריר לצורך ישר אחרי האימון פחמימה וחלבון...השאלה היא שאם אני נתקפת רעב אבל ממש רעב אחרי 3.5-4שעוות בערך אני מכינה לי סלט ירקות קטן מנת חלבון שזב בערך 2 כפות גבינה ופרוסת לחם קל..האם זה בסדר ..!ואם לא מה אני יכולה לעשות? מה לאכול לאחר האימון וגם אחכ' אבל שלא יצטברו יותר מידי ארוחות..אשמח לקבל תשובה בדחיפות... כי הדברים האלה כמה שהם קטנים הם משפיעים והתזונה אצלי הוא חלק בלתי נפרד ומחושב..
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אחרי האימון?...

הוספת תגובה

• סתו

רעות גרוס
    20/08/2009

חטיף אנרגיה + מעדן חלב בסדר מיד אחרי האימון (אם יש לך קופסה קטנה של חלב(יש של 330 מ"ל) טוב יותר. תוך שעה עד שעה וחצי תאכלי ארוחה גדולה יותר (כך לא תהיי מורעבת..) הכוללת ביצה + גבינות + 2 פרוסות + ירקות / 2 פרוסות + גבינה צהובה 9% + ביצה + ירקות / 3/4 קופסת טונה עם לחם וירקות.
    ברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו