שומנים בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומנים בבטן
    .....
    24/08/2009

שלום , אני בערך שנתיים כבר עושה ספורט מינימום פעמיים בשבוע [היו תקופות שהייתי עושה הליכות וריצות וכל מיני מתקנים] אני עדיין עושה בהזדמנות.
    עשיתי דיאטה + ספורט כל יום [שנה שעברה] וירדתי 5 קילו בערך ב3 חודשים בערך ושמרתי על המשקל כל שנת הלימודים , ועכשיו בחופש הגדול [כמובן שהייתי פעילה פחות] והייתה לי גישה חופשית למקרר 24 שעות ביממה והייתי אוכלת כל מה שבא לי מתי שבא לי וכמה שבא לי עליתי 2 קילו ונוצרה לי מין שיכבת שומן קטנה מתחת לפופיק [פעם הייתי לי בטן שטוחה] , ושרירי הבטן שלי דיי מחוזקות ...
    האם יש משהו שאני יכולה לאכול לפני\אחרי\בזמן הליכה\ריצה שיכול להאיץ את שריפת השומנים ?
    ומה אסור לאכול ?
    אם אפשר להביא דוגמאות של מאכלום ולא סוגים
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומנים בבטן

הוספת תגובה

• שומנים בבטן

רעות גרוס
    24/08/2009

ראשית, אני לא יודעת כמה את שוקלת והאם באמת קיבלת "שיכבת שומן קטנה מתחת לפופיק".
    אם כן יש לחזור לעשות פע"ג 3-4 פעמים בשבוע (עדיף לכיוון 4). כדי לייעל את שריפת השומן בזמן פעילות גופנית, יש לאכול כשעה לפני הפעילות פחמימות וקצת חלבונים (עוזר גם להתאוששות מהירה יותר של הגוף לאחר האימון) לדוג': פרוסת לחם עם גבינה, 1/2 כוס דיגני בוקר עם חלב, פרי (טוב להוסיף קצת חלב/ קוטג' / יוגורט).
    כשאת חוזרת ללימודים, קחי סנדוויצ'ים מלחם מקמח מלא, אל תנשנשי חטיפים (שהם עתירים בשומן או בסוכר), תאכלי 2-3 פירות ביום, תוסיפי לסנדוויצים ולארוחות בבית ירקות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו