שאלה מסובכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מסובכת
    (:
    26/08/2009

אם אני מסיים את האימון כוח בחדר כושר בשעה מוקדמת נניח 5 וחצי ואוכל אחרי זה פרי (לגרום להפרשת האינסולין) או יוגורט עם פחמימה כלשהי-ורק כעבור שעה וחצי אפילו יותר אוכל את ארוחת הערב הגדולה עם טונה\גבינות\לחם וכו'-אומרים חלון ההזדמנויות רק 45 דק' אבל האימון שלי מסתיים מוקדם ובשעה כזאת מוקדמת אני לא יכול לאכול ארוחת ערב אז מה לעשות? אם רק אחרי שעה וחצי ויותר אנ ייאכל את ארוחת הערב שכוללת את כל החלבונים והפחמימות שצריך אז בעצם לא עשיתי כלום באימון ועבדתי לחינם? כי עברו יותר מ45 דק'? אשמח לדעת פרטים בנושא זאת סוגייה מאוד מטרידה לא רק אותי אלא עוד הרבה מתאמנים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מסובכת

הוספת תגובה

• אלעד

רעות גרוס
    27/08/2009

תאכל עד 90 דק' לאחר האימון בסביבות 19:00 בערב ב 21:00 או 22:00 משהו קטן כדי שלא יהיה לך פער גדול שאתה לא אוכל עד הבוקר.

דבר נוסף, גם אם אתה אוכל אחרי שעתיים אתה לא מתאמן לחינם אבל יהיו פחות תוצאות אופטימליות (וזה בהחלט תלוי במטרה שלך)
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לנושא

(:
    27/08/2009

תודה על התשובה

אוקיי,אז אני יאכל נניח ב-7 בערב עדיין עברה שעה וחצי סתומרת שנגמר חלון ההזדמנויות כביכול אז איך זה יעזור לבניית השריר?

זה מבאס כי לפעמים אני רוצה לסיים אימון בשעה מוקדמת כדי שיהיה לי זמן אחריי זה...ולא תמיד לתכנן אימון ככה שייגמר בסביבות 7 7 וחצי ואז ישר לאכול את הארוחה הגדולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלון ההזדמנויות

רוצה לעזור
    31/08/2009

היא הגדרה שקבעו לגבי הזמן האופטימלי לאכול אחרי אימון.
    המטרה של האכילה המיידית אחרי האימון היא לעצור את הגוף מפירוק כפי שעשינו באימון כדי לעודד בניה- באמצעות תזונה ומנוחה.

הבניה של השרירים נמשכת גם יומיים ושלושה לאחר האימון, הזמן הכי טוב לאכול הוא בסמוך לאימון.ֿ
    אם אוכלים משהו קטן אחרי האימון ואז ארוחה גדולה כשעתיים אחרי לא יקרה כלום, זה לא כמו ללכת לישון על בטן ריקה או להתעורר בלילה לאכול מהמקרר עוגה.

מה שחשוב זה להתאמן להתמיד לאכול טוב ולשמוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..כנס להמשך 8)

(:
    01/09/2009

אחלה,תודה על העזרה..בעיקרון אני יודע מה שכתבת אבל שמחתי לראות שרצית לעזור
    בגדול "הפחד" זה מזה שאתה אוכל משהו שנניח יש בו 10 גרם חלבון רק מייד אחרי האימון שנגמר מוקדם,ואז רק אחרי שעתיים מכיס עוד חלבונים ואז בגלל שהכנסת מעט חלבון מייד אחרי האימון בזמן שהשריר נבנה אז כאילו השריר לא יתפתח מספיק והחלבון שאתה מכניס בהמשך הערב כבר לא יתרום...
    לא משנה אחי חפרתי בנושא הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו