שומנים במותניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומנים במותניים
    ליאור
    27/08/2009

שלום אני בן 16.5 וירדתי בסביבות השש קילו הבטןן ירדה אבל עדיין נישארו לי מותנים שמונות רציתי לדעת אילו תרגילים אני יכול לעשות כדי להוריד את המותניים עדיף תרגילים שאפשר לעשות בבית... תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומנים במותניים

הוספת תגובה

• ליאור

רעות גרוס
    30/08/2009

ירידה במסת שומן, לא משנה מאיזה איזור בגוף, מתרחשת בביצוע פעילות אירובית: הליכה, ריצה, אופניים, משחקי כדור. חוץ מזה תמיד טוב לחזק את שרירי הבטן (זה לא מוריד שומן אלא מחזק את השריר, אך כשתרד ב % השומן תראה טוב יותר את השרירים בבטן).
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמנה מכל הילדים

אווה
    21/09/2009

שלום אני בת 10 ושוקלת 37 אני גמישה אני עושה ספורט אבל אוכלת מזון לא בריא למשל חטיפים ממתקים עזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אווה

רעות גרוס
    22/09/2009

פני לדיאטנית שתעזור לך לבנות תפריט שיעזור לך לרדת במשקל.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו