הרזייה אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזייה אחרי לידה
    ליה
    16/09/2009

שלום, אני חודשיים אחרי לידה, הריון ראשון. לא מניקה. לפני ההריון שקלתי 55 קילו הגובה שלי 166 . בהריון עליתי 30 קילו. שבועיים אחרי הלידה ( קיסרי) ירדתי 15 קילו ונשארתי עם עוד חצי. כמובן שאני כבר לא אוכלת כמו בהריון. אני לא נוגעת במתוקים בכלל ואני אוכלת מסודר בלי שטויות באמצע. הצלחתי לרדת עוד 3 קילו ועכשיו אני עומדת על 67 . השאלה שלי היא כזאת, אני מתרגלת יוגה כל יום חצי שעה ויוצאת להליכה עם העגלה כמעט כל יום בין שעה לשעה וחצי. אני אוכלת בין 1400 ל 1500 קלוריות ביום. כמה אני צריכה לאכול על מה שאני מוציאה? האם אני צריכה לאכול פחות? ואם אני אתמיד ככה מתי אני אראה תוצאות? יכול להיות שהמשקל פתאום יעצור למרות השמירה והספורט? ( אני תקועה על 67 כמעט שלושה שבועות ) למה זה קורה אם אני שומרת ?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזייה אחרי לידה

הוספת תגובה

• ??

ליה
    21/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך תשובה בשבילי?

ליה
    22/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליה

רעות גרוס
    22/09/2009

מקורות רבים ממליצים על תוספת של 500 קלוריות על מספר הקלוריות המומלץ לפני הריון. חשוב מאוד שהתזונה שלך תהיה בריאה מאוד - מוצרי חלב דלי שומן, הרבה ירקות ופירות, דגים, עוף ועוד.

אל תאכלי פחות ממה שאת אוכלת עכשיו (יש הממליצים 1800 קלוריות ליום לנשים מיניקות)

תמשיכי לעשות פעילות גופנית (תשלבי קצת ריצה), לפעמים הגוף מפסיק את הירידה במשקל אבל אם תמשיכי בפעילות תהיה ירידה, אל תדאגי.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליה
    23/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו