מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרזייה אחרי לידהליה16/09/2009
שלום, אני חודשיים אחרי לידה, הריון ראשון. לא מניקה. לפני ההריון שקלתי 55 קילו הגובה שלי 166 . בהריון עליתי 30 קילו. שבועיים אחרי הלידה ( קיסרי) ירדתי 15 קילו ונשארתי עם עוד חצי. כמובן שאני כבר לא אוכלת כמו בהריון. אני לא נוגעת במתוקים בכלל ואני אוכלת מסודר בלי שטויות באמצע. הצלחתי לרדת עוד 3 קילו ועכשיו אני עומדת על 67 . השאלה שלי היא כזאת, אני מתרגלת יוגה כל יום חצי שעה ויוצאת להליכה עם העגלה כמעט כל יום בין שעה לשעה וחצי. אני אוכלת בין 1400 ל 1500 קלוריות ביום. כמה אני צריכה לאכול על מה שאני מוציאה? האם אני צריכה לאכול פחות? ואם אני אתמיד ככה מתי אני אראה תוצאות? יכול להיות שהמשקל פתאום יעצור למרות השמירה והספורט? ( אני תקועה על 67 כמעט שלושה שבועות ) למה זה קורה אם אני שומרת ?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
ליה21/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך תשובה בשבילי?
ליה22/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליה
רעות גרוס22/09/2009מקורות רבים ממליצים על תוספת של 500 קלוריות על מספר הקלוריות המומלץ לפני הריון. חשוב מאוד שהתזונה שלך תהיה בריאה מאוד - מוצרי חלב דלי שומן, הרבה ירקות ופירות, דגים, עוף ועוד.
אל תאכלי פחות ממה שאת אוכלת עכשיו (יש הממליצים 1800 קלוריות ליום לנשים מיניקות)
תמשיכי לעשות פעילות גופנית (תשלבי קצת ריצה), לפעמים הגוף מפסיק את הירידה במשקל אבל אם תמשיכי בפעילות תהיה ירידה, אל תדאגי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליה23/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?