שלום, יש לי כמה שאלות חשבוות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, יש לי כמה שאלות חשבוות.
    הייהיי
    11/10/2009

קודם כל אני הת 16 וחצי, אני בדרך כלל מתמידה בספורט. אני מרימה משקולי כוח ולפעמים עושה בהליכה\ספלר.
    אני שוקלת 64 ואני גבוהה.
    א. מה הסיכוי שלי להשמין?
    ב. לא כ"כ נעים לי לשאול את השאלה הזאת אבל, אני אכלתי בימים האחרונה הרבה אוכל ואני לא הלכתי לשרותים כבר כמה ימים. האם זה יזיק לי? או שיעשה לי משהו מזיק?

תודה מראש ,
    שבוע טוב שיהיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

רעות גרוס
    13/10/2009

א. עליה בשקל נובעת כאשר אנחנו מכניסים יותר (אוכל) מאשר מוציאים (פעילות גופנית) - ז"א מאזן קלורי חיובי. אם נאכל יותר מכפי שהגוף זקוק לו (אני לא יודעת מה גובהך, אבל את בגיל ההתבגרות וצריכה יותר קלוריות מאדם מבוגר) ולא נעשה פעילות גופנית - נעלה במשקל, אם נאכל מזון עשיר בשומן גם סיכויינו לעלות במשקל.
    ב. זה לא יזיק לך אבל זאת הרגשה לא נעימה. כדי ללכת לשירותים צריכים לאכול מאכלים עשירים בסיבים תזונתיים (הסיבים התזונתיים לא מתעכלים, סופחים מים ועוזרים ליציאות). המאכלים העשירים בסיבים תזונתיים: לחם מלא (גם פסטה מקמח מלא, אורז מלא, דגני בוקר מקמח מלא), הרבה ירקות עם הקליפה, פירות. אפשר להוסיף ליוגורט פשתן טחון, שיבולת שועל, לשתות הרבה מים ולעשות פעילות גופנית (יותר הליכה וסטפר, לא לפעמים)
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו