ריצה וכ''ו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה וכ''ו
    22/10/2009

שלום,
    אני מתאמן כבר 5 חודשים באיגרוף תילאנדי לא מזמן המאמן נתן לי תוכנית אימונים שכוללת:
    ריצה בבוקר 5 ימים בשבוע (בלי ארוחת בוקר לפני)
    קפיצה בחבל 2 ימים בשבוע
    וכל יום מתח,שכיבות סמיכה,כפיפות בטן ואני התחלתי להוסיף כמה תרגילים עם משקולות
    אבל אני לא מצליח לשמור הרבה זמן על תזונה נכונה ואני מפחד שזה יפגע בסיכויים שלי לרדת במשקל(אני שוקל60 ואני צריך לרדת ל57)
    רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה? ומה כדאי לאכול אחרי הריצה והאימון?
    אני מנסה די הרבה זמן להגיע לבטן שטוחה ולקוביות אבל כל פעם אני לא מצליח ועכישו אני קרוב ואני לא רוצה לפספס את ההיזדמנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה וכ''ו

הוספת תגובה

• טל

רעות גרוס
    22/10/2009

ראשית, שעה לפני אימון בוקר רצוי לאכול משהו קטן, יגרום לך לשרוף יותר שומן במהלך האימון, דווקא לעשות אימון ללא מזון לפניו יכול לגרום ליותר קטבוליזם (פירוק) של השריר.
    דבר שני, אם לא תשמור על תזונה נכונה באמת לא תרד במשקל וב % שומן .
    לאחר ריצה ואימון משקולות יש לאכול פחמימות (לחם, פסטה מקמח מלא ועוד- לשים לב לכמויות) + חלבון (טונה/ ביצה + 1/2 קופסת קוטג'/ חזה עוף) + ירקות
    לשתות הרבה. שעיקר הארוחות שלך יהיו עם חלבונים ומעט פחמימות + ירקות ושוב לשתות הרבה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו