מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבץ או מגנסיום?pejerrey02/11/2009
שלום
אני רץ מרחקים ארוכים.
אני לוקח כדור אחד או שנים של מגנסיום ציטרט 200 על הבוקר - תלוי בעומס האימון.
לאחרונה המליצו לי לקחת אבץ.
אפשר / כדי לשלב אבץ ומגנסיום או אחד בא במקום השני?.
יש גם מוצר ZMA. מומלץ במקום שניהם?.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
רעות גרוס02/11/2009למה אתה לוקח מגנזיום -ציטרט? כשאתה לא לוקח אתה מרגיש תשישות בשרירים?
יש רצים למרחקים ארוכים שלוקחים תוסף של ויטמינים ומינראלים לספורטאים.
אני לא מכירה את ZMA, הסתכלתי באינטרנט וראיתי שבוא מורכב ממגנזיום, אבץ, ויטמין B6:
לנטילת Z.M.A במשולב עם תוכנית אימונים והקפדה על תזונה מתאימה מספר יתרונות:
· הגדלת כוח השרירים ושיפור הסבולת השרירית
· הפחתה בשכיחות הופעתן של עוויתות והתכווצויות שרירים
· שיקום מהיר יותר של פציעות
· שיפור ברמת הריכוז והערנות
· ירידה באצירת נוזלים
· שיפור איכות השינה
אין לי מושג אם זה נכון, יש המון תוספים שאולי עוזרים פסיכולוגית אך לא ממש בפועל (ועל זה היה, יש ויהיו עוד הרבה ויכוחים...)
תנסה את התוסף, אם הוא יעזור לך - תרגיש אנרגתי ובלי תשישות שרירים תמשיך איתו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקח
pejerrey02/11/2009ויטמין C + E סטרולה כל בוקר. הם כאילו המולטי ויטמין שלי.
בנוסף, לפי עומסים, תשישות, מוסיף מגנסיום.
אם אני מרגיש יותר טוב עם מגנסיום?. האמת, אני מסכים איתך: יש גם עניין פסיכולוגי.
בהנחה שלא אלך על ZMA, אשמח אים תוכלי להסביר איך אני יכול לקחת אבץ ומגנסיום או אים אחד בא במקום השני.
ותודה על התשובות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
רעות גרוס03/11/2009גורמים המשפרים ספיגת מגנזיום:
ויטמינים כגון: 6-B, C, D (במינון נמוך מ- IU 400 ליום), סידן (עד 1,200 מ"ג ביום), זרחן: (עד 1,200 מ"ג ליום), דיאטה מאוזנת בכל אבות המזון, המותאמת לפעילות גופנית.
יעילות ספיגת אבץ: שילוב של סידן וחומצה פיטית (המצויה בדגנים מלאים, בסובין, בירקות טריים ובקטניות) עלול להפריע לספיגת האבץ. שילוב זה אופייני לצריכה בכמויות גדולות של מוצרי חלב.
אבץ ומגנזיום הולכים יחד ולא סותרים אחד את השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?