שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    איתי
    02/12/2009

שלום,
    אני בן 18 עוד מעט ומתאמן 6 פעמים בשבוע (ריצות ומכון כושר). רציתי לשאול האם שימוש נכון באבקות לעלייה במסה יכול לפגוע בי באיזושהי צורה? האם יש לאבקה השפעה שלילית על הגוף שלי בזמן שאני משתמשבה או/וגם לאחר שאפסיק לקחת אותה? (למשל יהיה לי יותר קשה לעלות במסה לבד בלי אבקה)
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• איתי

רעות גרוס
    07/12/2009

שלום, אני לא יודעת מה הגובה והמשקל שלך, אם אתה יכול לצרוך את כמות החלבון מהמזון, זה עדיף. בכל מקרה, אבקות חלבון לא מזיקות, אבקת חלבון היא אבקה בעלת ריכוז גבוה של חלבון בין 78% ועד 94% ובדר"כ עם מעט פחמימות ומעט מאוד שומנים. אבקת חלבון אינה "אבקת קסם" והיא אינה מנפחת את הגוף יותר ממקור חלבון אחר, ז"א אין הבדל מבחינת תוצאה סופית והתפתחות שרירים, בין צריכה של אבקת חלבון לבין צריכה של גביע קוטג' אחרי אימון .
    סוג מסויים, WHEY PROTEIN הוא מיצוי של חלבון ממי גבינה, הוא נספג בצורה הטובה ביותר בגוף ואין עם זה בעיה בריאותית לצרוך אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו