שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוית
    15/12/2009

היי

אני מעוניינת להעלות את מסת השריר (המאוד נמוכה) שלי, והתחלתי לכן, בתרגילי התנגדות (עם משקוליות) ואירובי (הליכה מהירה).
    שאלתי, האם כדי להשיג את מטרתי ולהעלות מסת שריר אני צריכה להוסיף קלוריות לתזונה היומיומית? וכמו כן האם עליי לצרוך 1.8 גרם חלבון לכל 1 ק"ג משקל הגוף? (שזה המון...) האם זה נכון גם לנשים וגם לגברים? והאם זה נכון גם בגילי (בת 50...) או שזה קצת מוגזם לאישה בת 50 :) ? אבל זו בכל אופן המטרה.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רוית

רעות גרוס
    17/12/2009

שלום, אנחנו הנשים בד"כ לא מעלות בצורה משמעותית במסת שריר (לגברים יותר קל ורבים מהם בנוסף לחלבונים, לוקחים חומרים נוספים שעוזרים להם במטרה).
    כדי להתחזק ולהעלות מסת שריר את צריכה לבקש ממאמן הכושר להראות לך איך מתאמנים (משקלים, סטים, מנוחות) + תזונה של 1.5 ג' חלבון / ק"ג שריר. בד"כ יחס חלבון / פחמימות הוא 3:1
    לטובת הפחמימות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

רוית
    17/12/2009

אם אפשר - למשך כמה זמן צריך לצרוך יותר חלבון?
    בתודה מראש,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו