גיינר-עלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיינר-עלייה במשקל
    (:
    26/12/2009

היי מה נשמע
    יש לי בעיה שאני צריכה לעלות במשקל (נשאר לי עוד 2 וחצי קילו לעלות) ואני לא מצליחה עם אוכל
    המליצו לי על תוסף גיינר שכפית מדידה אחת שווה 600 קל' כך שיהיה לי את התוספת הזאת ליום בנוסף לאכול וזה יעזור (אני מקווה ומאמינה)
    הכוונה שלי היא לחלק את הכף מדידה של הכוס לחצי כוס וחצי כוס ולשתות פעם בבוקר ופעם לאחר אימון
    רציתי לשאול במידה ואני מתחילה עם זה יש בזה כמות די גבוהה של פחמימות וחלבונים לאחר אימון אם אני יישתה את זה כמה זמן אחרי אני יכול ורצוי לאכול את הארוחת ערב? (עם הבציים,גבינות,לחם) ככה שלא יווצר עומס על הקיבה ועל יכולת הספיגה הנכונה של הפחמ' והחלבון?
    אשמח לתשובה מפורטת חשוב לי מאוד הנושא
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיינר-עלייה במשקל

הוספת תגובה

• שלום

רעות גרוס
    29/12/2009

לאחר האימון את יכולה לקחת איתך לחדר כושר 1/2 כפית בשייקר ולשתות מיד ותוך שעה עד שעה וחצי לאכול עוד ארוחה.
    מיד לאחר האימון את יכולה בערך 15 גר' חלבון ובארוחה לאחר מכן 15-25 גר' חלבון נוספים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

(:
    03/01/2010

אם אבל אני מסיימת את האימון בסביבות 7 וחצי רק...ושותה את הגיינר...כמות החלבון במנה שאני צורכת (במידה ואתחיל) שווה ל27 בערך גרם אבל הבעיה היא של הארוחה של אחרי ייצא לי די מאוחר לאכול אותה רק אחרי שעה כמו שאת אומרת יהיה כבר 8 וחצי ואני לא אוהבת לאכול בשעות מאוחרות \=

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו