אחוז שומנים גבוהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוז שומנים גבוהה
    אסנת
    31/12/2009

שלום, רציתי לשאול בנוגע לאחוזי שומן. אני בת 35, שוקלת 65 ק"ג , גובה 169. ואחוזי שומן 32.5!!
    שחיתי במשך שנה וחצי ובשלושה חודשים אחרונים עברתי לחדר כושר לאימוני כח וארובי שלוש פעמים בשבוע . אני מקפידה על תזונה ונמנעת משטויות ובכל זאת, הגוף התעצב יפה אבל בצורה מוזרה - עלו אחוזי השומן (התחלתי עם 30). אני לא מצליחה להוריד אותם! יכול להיות שזה תוצאה של שנים של דיאטות גרועות? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוז שומנים גבוהה

הוספת תגובה

• אוסנת

רעות גרוס
    02/01/2010

לפי ה BMI את 22.8 - שזה BMI טוב מאוד. ישנם אנשים רזים בעלי אחוזי שומן גבוהים. חשוב לציין שמכשירים בחדרי כושר המודדים אחוזי שומן לא מדוייקים - הם מאוד רגישים לנוזלים. כדי למדוד % שומן עם המכשיר אסור לשתות ולאכול לפחות שעתיים מהמדידה, לא להתאמן לפני המדידה, אם עשית זאת יתכן שבגלל זה % השומן שלך עלו. למרות זאת השגיאה של המכשיר לא כל כך גבוהה (יראה לך 35% שומן ואת 25%), ז"א את בסביבות 30%. את צריכה לפנות לדיאטנית שמתמחה בספורט כדי להתאים לך תזונה לאימונים שלך כמו כן הייתי ממליצה לך להוסיף בין 1-2 אימוני אירובי ועוד פעם אימון משקולות (לפחות עד שתרדי ב % שומן)
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו