אוכל אחריי אימון-מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל אחריי אימון-מבולבלת
    (:
    10/02/2010

חלק אומרים לאכול מייד אחרי האימון רק פחמימה (פרי יבש,פרי,קורנפלקגס וכו') חלק אומרים רק חלבון עד 15 גרם וחלק אומרים שילוב של השניים...
    אם אפשר לדעת מה הכי רצוי\כדאי\יעזור לאכול אחרי אימון במיידי עד ה-45 דק'??? שאחריהן אני אוכלת חלבון (ביצים או טונה+גבינות) + פחמימה (לחם) ותוספת הירקות.

קראתי כבר הרבה כתבות ומאמרים ונושאים על העיניין ועדיין לא הגעתי להבנה סופית מה הכי רצוי.
    אם אפשר תשובה בנושא,תודה רבה.
    [אם צריך נתונים-אני בת 21 וחצי 1.59 שוקלת 48 שומרת על תזונה נכונה ובריאה ומתאמנת 5 פעמים בשבוע]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל אחריי אימון-מבולבלת

הוספת תגובה

• שלום

רעות גרוס
    13/02/2010

את צודקת, לאכול חלבונים (לבניית שריר) ופחמימות (להחזרת האנרגיה בשריר ,כגליקוגן, וכן אכילת פחמימות גורמות לעליית הורמון האינסולין בדם שמאפשר לחלבונים להכנס לתאי השריר לבנייה) חשובים שניהם לאחר האימון. ולכן לחם + טונה / ביצה + גבינות + ירקות, כמו שאת אוכלת, מביאים את התוצאות האופטימליות לאחר האימון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...?

(:
    14/02/2010

אם האימון שלי מסתיים מוקדם ויש לי זמן עד ארוחת ערב שכוללת את הביצים\טונה הירקות והגבינות אז עד ארוחת ערב מה לאכול כדי שתהיה אפקטיביות לאימון ושהשריר ייבנה בצורה טובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ לאכול תוך 60 דקות מסיום האימו

סיון דוד
    14/02/2010

כיוון שיש חלון הזדמנויות לשקם את השריר ולבנות אותו מיד בסמוך לאימון ותוך 60 דק', לשלב בארוחה חלבון+פחמימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא אמור להיות תוך 30 דק' ?

(:
    18/02/2010

אומרים שחלון הזדמנויות בין 30-45 דק'
    אז איך שעה? זה לא יותר מידיי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעה זה לא יותר מדי

סיון דוד
    19/02/2010

ואפילו ישנו מחקר שהראה כי גם אכילה תוך 90 דק' מסיום האימון מועילה אבל ההמלצה כרגע היא עד שעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו