מתאמנת אך לא משפיע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתאמנת אך לא משפיע
    קטיה
    11/02/2010

שלום
    אני שוקלת 73 והגובה שלי הוא 165.בנוסף לכך אני מתאמנת יום יום בטניס כבר 5 שנים...
    אני יודעת שיש לי עודף משקל אבל אני אף פעם לא מוצאת דרך מתאימה ונוחה להורדת משקל...האם תוכלו לעזור לי בבקשה? הייתי אצל דיאטנית וניסיתי דרכים רבות אך שום דבר אינו מצליח ואיני יודעת כבר מה נישאר לי לעשות כל עצה שלכם תעזור לי רק בבקשה תייעצו לי מה אני יכולה לעשות.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתאמנת אך לא משפיע

הוספת תגובה

• קטיה

רעות גרוס
    13/02/2010

למה לא הצלחת עם הדיאטנית? הדרך היעילה לירידה במשקל היא לאכול מסודר, לא לנשנש בין הארוחות, לשתות מים, לאכול הרבה ירקות, מוצרי חלב דלי שומן, פחמימות מורכבות ולהמנע כמה שיותר ממתוקים. את כל זה את יודעת. אין לי מושג מה את אוכלת אבל ראשית, תפחיתי מכמות האוכל שאת אוכלת, בכל ארוחה תאכלי קצת פחות. אם את אוכלת דברי מתיקה ומאפים, תורידי ל 1 ביום וגם תגבילי ל 100-150 קלוריות ליום. תעלי את כמות הירקות והמים.
    אם תבצעי את זה אין סיבה שלא תרדי במשקל
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו