רזה עם כרס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רזה עם כרס
    שי
    11/02/2010

שלום,
    -כבר שנה וחצי אני מתאמן בחדר כושר ועושה תרגילי בטן
    ועדיין אין תוצאות (קוביות)
    אם אני מכווץ את הבטן אני יכול לראות שיש משהו הבעיה היא השומנים שמעל.

אני לא שמן! בכלל לא, ההפך! אני רזה
    פשוט יש לי כרס קטנה כזאת שלא ניתן לראות את השרירים בגללה

איך אני יכול להסיר את זה? אני מייואש! אני גם לא רוצה לרזות יותר מדי כדי לא להיות שחיף
    אני גם נמוך יחסית 1.68 משקל 62

אני אוכל ביום ארוחת בוקר קטנה, צהריים גדולה ובערב אחרי אימון אני מנסה לאכול חלבונים ופחמימות ואולי זה לא טוב כי זאת ארוחה גדולה

השאלה שלי האם עדיף לי לקחת חלבונים באבקה, מאשר לאכול קופסת טונה כל יום
    מה יותר משמין???? מה יותר מזיק?
    הבנתי שלקחת חלבונים זה משמין, אבל האם זה יותר משמין מטונה ופחמיות נוספות ביחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רזה עם כרס

הוספת תגובה

• הורדת שומן בטני

סיון דוד
    16/02/2010

שלום שי

1 אני ממליצה לך לפנות לתזונאית ספורט שתתאים ל תפריט כי ייתכן ואתה לא אוכל נכון ולכן לא מגיע לתוצאה של הורדת השומן הבטני (זאת בהנחה שאתה מתאמן ועובד על שרירי הבטן, כפי שכתבת).

2. אחרי אימון מומלץ לשלב חלבונים ופחמימות כפי שכתבתי בפורום לשאלות שנשאלו לפנייך, אז אתה מוזמן לקרוא. לגבי הכמות, שוב אני ממליצה לפנות לאיש מקצוע בתחום...

3. משרד הבריאות ממליץ לא לצרוך יותר מ-3 מנות דג בשבוע (בערך 3 קופסאות טונה), בשל בעיית הכספית שיש בדגים... למנוע הרעלה...
    לכן אני ממליצה לך לגוון במקורות לחלבון:
    1 קופסא טונה=1 קופסא קוטג' = 2 ביצים+1/2 קופסא גבינה לבנה.

4. אני לא נגד אבקות אבל אני תמיד ממליצה לנסות לקבל את כמות החלבון הדרושה לך מהמזון, אבל ניתן לגוון ולשתות שייק מאבקת חלבון.

5. חלבונים לא "משמינים", אלא אם צורכים אותם בכמות מוגזמת ביחס למה שהגוף צריך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו