מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה אחרי דיאטהאלעד כהן17/02/2010
רציתי לשאול מה כדאי לאכול בתקופה שלאחר הדיאטה; האם כדאי בהדרגה נגיד כל שבוע להוסיף 200 קלוריות לתפריט היומי או שמא אפשר ישירות לחזור למספר הקלוריות הנדרש לפי גובה ומשקל?
אני עורך דיאטה כבר בערך חודש ו3 שבועות, בהם ירדתי כ9 קילו, התפריט היומי שלי עומד על 1000 קלוריות בממוצע מדי יום, ובקשר לספורט, רק בתחילת הדיאטה עשיתי ספורט.
ההירהור שלי האם כדאי לאט לאט להעלות במספר הקלוריות מדי יום או שאפשר ישר לאכול 2000 קלוריות כפי שצריך מנער בגילי וגובהי ( 61 ק"ג, 1.66 מ' וגיל 17 ).
אני מפחד לעלות עד מהרה במשקל והייתי רוצה את עצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה של 1000 קלוריות
סיון דוד18/02/2010שלום אלעד
על מנת לרדת במשקל ולשמור על משקל תקין ויציב יש לשנות הרגלי אכילה, להקפיד על עקרונות תזונה נכונה , וכמובן לבצע פעילות גופנית באופן יומיומי.
כדאי שתדע ירידה של 9 ק"ג היא ירידה מהירה ולא בריאה, וכנראה שירדת במסת שריר ולא רק במסת שומן (במיוחד שלא שילבת פעילות גופנית באופן קבוע)... לכן, כל עוד אתה לא משנה הרגלי אכילה ומקפיד על מזון בריא לא תצליח לשמור על משקל יציב..
דיאטות קיצוניות רק מזיקות לגופו ולמערכת חילוף החומרים, ומה שעשית היה קיצוני ולא בריא.
אני לא ממליצה לספור קלוריות אלא לאכול 3 ארוחות מסודרות ביום ובנוסף לאכול ארוחות ביניים, להטמיע הרגלים נכונים. כדאי שתפנה לאיש מקצוע שיעזור ויתאים לך תפריט לשמירה על המשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?