פחמימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחמימות
    (:
    01/03/2010

כאשר אומרים שצריך לאכול פחמימה לאחר אימון וממליצים על קורנפלקס\לחם לבן\פרי וכו'
    האם אפשר גם יוגורט? יש אחד שאני מכירה שיש בו 29 גרם פחמימה שבעיניי זה די הרבה אז האם גם הוא נחשב לפחמימה טובה לאחר אימון לצורך התחלה של בניית בשריר והפרשת אינסולין?

ועוד משהו-האם אפשר הסבר בקשר לאכילה של פחמימות לאחר אימון גם של אירובי וגם של כוח מדוע צריך קודם פחמימה ורק בהמשך שילוב של פחמימה+חלבון?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחמימות

הוספת תגובה

• ארוחה לאחר אימון

סיון דוד
    01/03/2010

שלום
    ממליצה לך למצוא את התשובה לשאלתך ב"רשימת שאלות נפוצות" בפורום זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי אבל לא לזה התכוונתי

(:
    10/03/2010

אני יודעת מה צריך לאכול אחרי אימון ידוע שצריך פחמימה שאלתי האם רק קורנפלקס\פירות יעשו את העבודה או שאפשר גם לאכול יוגורט בעל 29 גרם פחמימה? שזה הרבה וגם כך לגרום לגוף הפרשת אינסולין ובהמשך לספק לו חלבון וכך השריר ייבנה טוב יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוגורט אחרי אימון

סיון דוד
    10/03/2010

הי

היגורט הוא לא פתרון טוב כיוון שיש בו פחמימה+חלבון, ולכן הפחמימה לא תתפרק מהר (כי החלבון יעכב אותה) כמו שפחמימה בלבד תתפרק. לכן זה לא פתרון טוב ואני ממליצה לאכול פחמימה פשוטה בלבד בסמוך לאימון. היגורט יכול לבוא בארוחה שאחרי האימון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו