מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת פרטים שהתפספסו למסר במסר למעלהחן19/03/2010
אני בת 53 גובה 177 שקלתי לפני שנה וחצי 130 קילוגרמים.התחלתי בפעילות מתונה של עיצוב מתיחות ספינינג וירדתי ל-115 אחרי שנה.זה חצי שנה איני יורדת במישקל שיניתי את הפעילות אני יותר הולכת על הוצאת אנרגיה,כי מן הסתםאני גם מרגישה שאני יכולה משתתפת בשעורי מעגל(אירובי לב ריאה)בשעורים לוקחת משקולותבמקום קילו שני קילו או קילו וחצי הולכת על עצימות גבוהה יותר,,ונאדה קצת הגוף זז בהיקפים אבל לא משמעותי,,התחלתי השבוע פעילות ברטט.
איזו בדיקה או איזה מהפך ראוי שאעשה כדי לברר מאיין נובעת הבעייה,,אני גם אוכלת פחות.
מספרים שזה יגיע והירידה תהייה בבת אחת אבל אינך חושבת שחצי שנה זה זמן רב מידיי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לחילוף חומרים
סיון דוד19/03/2010הי חן
הייתי ממליצה לך לבדוק את מנגנון חילוף החומרים הבסיסי שלך שנקרא BMR, תבררי דרך קופת החולים במרפאת ספורט היכן ניתן לבצע אותה או אם את רשומה לחדר כושר , אז בדרך כלל ישנו מכשיר כזה המודד זאת.
במידה ויתגלה אצלך BMR נמוך אז תפני אלייץ ישנם דרכים לשפר אותו באמצעות תזונה בהתאם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?