קצת פרטים שהתפספסו למסר במסר למעלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת פרטים שהתפספסו למסר במסר למעלה
    חן
    19/03/2010

אני בת 53 גובה 177 שקלתי לפני שנה וחצי 130 קילוגרמים.התחלתי בפעילות מתונה של עיצוב מתיחות ספינינג וירדתי ל-115 אחרי שנה.זה חצי שנה איני יורדת במישקל שיניתי את הפעילות אני יותר הולכת על הוצאת אנרגיה,כי מן הסתםאני גם מרגישה שאני יכולה משתתפת בשעורי מעגל(אירובי לב ריאה)בשעורים לוקחת משקולותבמקום קילו שני קילו או קילו וחצי הולכת על עצימות גבוהה יותר,,ונאדה קצת הגוף זז בהיקפים אבל לא משמעותי,,התחלתי השבוע פעילות ברטט.
    איזו בדיקה או איזה מהפך ראוי שאעשה כדי לברר מאיין נובעת הבעייה,,אני גם אוכלת פחות.
    מספרים שזה יגיע והירידה תהייה בבת אחת אבל אינך חושבת שחצי שנה זה זמן רב מידיי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקה לחילוף חומרים

סיון דוד
    19/03/2010

הי חן
    הייתי ממליצה לך לבדוק את מנגנון חילוף החומרים הבסיסי שלך שנקרא BMR, תבררי דרך קופת החולים במרפאת ספורט היכן ניתן לבצע אותה או אם את רשומה לחדר כושר , אז בדרך כלל ישנו מכשיר כזה המודד זאת.

במידה ויתגלה אצלך BMR נמוך אז תפני אלייץ ישנם דרכים לשפר אותו באמצעות תזונה בהתאם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו