BMR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• BMR
    חן
    20/03/2010

אני נתקלת בהמלצות לבדיקה זו.נגיד שחילוף החומרים שלי מתאים למחשבון ואומר שהצריכה במנוחה היא 2000 קלוריות,אז מה זה אומר לגביי שעליי לאכול עד 2000 קלוריות כדי לרזות או יותר.
    הבנתי את מהות הבדיקה בררתי בקופות לא בדיוק עושים זאת אלא במכונים פרטיים.
    אבקש פיענוח למה הבדיקה חשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    BMR

הוספת תגובה

• בדיקת חילוף חומרים

סיון דוד
    21/03/2010

חשובה כי אם יש לך BMR נמוך יהיה לך קשה לרדת במשקל ... ולכן במידה והוא נמוך יהיה אפשר לשפר אותו על ידי תזונה מתאימה. לגבי המכשיר רטט כפתרון לירידה במשקל- במידה ואת רוצה לרדת במשקל אני ממליצה לך קודם לנסות לשפר את הרגלי האכילה ואת סוג האוכל שאת אוכלת . כי גם אם תראי ירידה במשקל בעזרת מכשיר הרטט הירידה לא תישאר לזמן ארוך ולא תחזיק מעמד אם לא תעשי שינויים בתזונה. וברגע שתפסיקי טיפול במכשיר את תעלי בחזרה...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן

רעות גרוס
    21/03/2010

BMR - חילוף חומרים בסיסי - האנרגיה הבסיסית שהגוף זקוק כדי להתקיים, על ה BMR מוסיפים הוצאה אנרגתית של מאמצים שעשית במשך היום + הוצאה אנרגתית של העיכול.

אם ה BMR שלך 2000, את צריכה לצרוך פחות מ 2000 קלוריות ביום.

אם את מפחיתה 500 קלוריות מסה"כ הקלוריות היומיות שלך - תרדי 1/2 קילו בשבוע (שזה מצוין - 1/2 קילו בשבוע = 25 קילו בשנה!), אם תפחיתי 1000 קלוריות ביום (500 בתזונה + 500 בפעילות אירובית לדוג'), תורידי 1 קילו בשבוע.

כמו שסיוון ציינה, אני ממליצה לך לגשת לדיאטנית שתבנה לך תפריט שיעזור לך לרדת במשקל.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו