מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נואש כבר....דני29/03/2010
שלום!
אני מתאמן כבר קרוב לשנתיים ובוא נאמר שאני לא מקבל את התוצאות שהייתי רוצה ל'קבל בחדר הכושר. אני מתאמן 5 פעמים בשבוע כוח ופעמיים אירובי. גובה 1.80 . משקל: 78~80. ק"ג. יש לי בערך 14 % שומן בגוף. אנני משתדל לצרוך ביום קרוב ל-110 גרם חלבון ממזונות בלבד . 3-4 ארוחות גדולות (20 גר' חלבון) בשילוב פחמימות ו-3 ארוחות קטנות.
מכיר את כל החוקים לאחר אימון ומקפיד על זה! יחס של 1:3 (גרם חלבון-3 פחמימה).
ועדיין......נואש.
אני עומד בחדר הכושר וכל החיות שמסביבי ששותים את כל האבקות האלו- ורק אני לא מספיק לי!
אני לא יודע מה לעשות אם כדאי או לא כדאי... כל המדריכים במכון כמובן שימליצו לי על זה כי זה יביא את התוצאות אך אני מפקד מה יקרה אחר כך.
אני הבנתי שאם צורכים אבקות חלבון אז ברגע שמפסיקים להתאמן הכל צונח ומהר. לעומת תזונה נכונה ופיתוח הגוף בטווח ארוך יותר אך בטוח-שבו אם מפסיקים להתאמן לוקח לגוף "לצנוח" לאט יותר.
אז מה את אומרת? מה דעתך? צריך לשקול את לקיחת האבקה?
אם כן, אני יודע שצריך לדאוג שיהיה כלול בו whey ומה עוד?
תודה רבה על ההקשבה!....דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת חלבון
סיון דוד30/03/2010הי דני
אני מבינה שמטרתך הגדלת מסת שריר, ולפי החישוב יוצא שאתה צורך בערך 1.3-1.4 ג' חלבון לק"ג משקל גוף. הייתי ממליצה לך להגדיל את צריכת החלבון ולצרוך לפחות עוד 20 ג' חלבון ליום.
יש לך שתי אפשרויות :
אפשרות אחת- להוסיף מנה של אבקת חלבון, ואכן מומלץ שתכיל בעיקר WHEY. אפשרות שנייה - להוסיף חלבון לתפריט מהמזון- ממוצרי חלב, דגים, בשר וביצים.
מבחינת מה עדיף- שתי האפשרויות אמורות לעזור לך להגיע למטרה ולראות תוצאות, זאת כל עוד אתה מתאמן נכון ובצורה עקבית, ומקפיד לאכול תזונה נכונה במהלך היום ולא רק מקפיד על חלבונים בתפריט. ברגע שמפסיקים להתאמן אז גם אמורים להפסיק עם אקת החלבון או עם תוספת החלבון ממזון בתפריט ולכן מה ששמעת אינו נכון, אתה יכול לבחור באחת משתי האפשרויות ללא חשש.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?