נואש כבר....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נואש כבר....
    דני
    29/03/2010

שלום!
    אני מתאמן כבר קרוב לשנתיים ובוא נאמר שאני לא מקבל את התוצאות שהייתי רוצה ל'קבל בחדר הכושר. אני מתאמן 5 פעמים בשבוע כוח ופעמיים אירובי. גובה 1.80 . משקל: 78~80. ק"ג. יש לי בערך 14 % שומן בגוף. אנני משתדל לצרוך ביום קרוב ל-110 גרם חלבון ממזונות בלבד . 3-4 ארוחות גדולות (20 גר' חלבון) בשילוב פחמימות ו-3 ארוחות קטנות.
    מכיר את כל החוקים לאחר אימון ומקפיד על זה! יחס של 1:3 (גרם חלבון-3 פחמימה).
    ועדיין......נואש.
    אני עומד בחדר הכושר וכל החיות שמסביבי ששותים את כל האבקות האלו- ורק אני לא מספיק לי!
    אני לא יודע מה לעשות אם כדאי או לא כדאי... כל המדריכים במכון כמובן שימליצו לי על זה כי זה יביא את התוצאות אך אני מפקד מה יקרה אחר כך.
    אני הבנתי שאם צורכים אבקות חלבון אז ברגע שמפסיקים להתאמן הכל צונח ומהר. לעומת תזונה נכונה ופיתוח הגוף בטווח ארוך יותר אך בטוח-שבו אם מפסיקים להתאמן לוקח לגוף "לצנוח" לאט יותר.
    אז מה את אומרת? מה דעתך? צריך לשקול את לקיחת האבקה?
    אם כן, אני יודע שצריך לדאוג שיהיה כלול בו whey ומה עוד?

תודה רבה על ההקשבה!....דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נואש כבר....

הוספת תגובה

• תוספת חלבון

סיון דוד
    30/03/2010

הי דני
    אני מבינה שמטרתך הגדלת מסת שריר, ולפי החישוב יוצא שאתה צורך בערך 1.3-1.4 ג' חלבון לק"ג משקל גוף. הייתי ממליצה לך להגדיל את צריכת החלבון ולצרוך לפחות עוד 20 ג' חלבון ליום.
    יש לך שתי אפשרויות :
    אפשרות אחת- להוסיף מנה של אבקת חלבון, ואכן מומלץ שתכיל בעיקר WHEY. אפשרות שנייה - להוסיף חלבון לתפריט מהמזון- ממוצרי חלב, דגים, בשר וביצים.
    מבחינת מה עדיף- שתי האפשרויות אמורות לעזור לך להגיע למטרה ולראות תוצאות, זאת כל עוד אתה מתאמן נכון ובצורה עקבית, ומקפיד לאכול תזונה נכונה במהלך היום ולא רק מקפיד על חלבונים בתפריט. ברגע שמפסיקים להתאמן אז גם אמורים להפסיק עם אקת החלבון או עם תוספת החלבון ממזון בתפריט ולכן מה ששמעת אינו נכון, אתה יכול לבחור באחת משתי האפשרויות ללא חשש.
    בהצלחה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו