:)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• :)
    דני
    31/03/2010

תודה על העזרה...
    אך עדיין את בטוחה שזה טוב לקחת אבקות חלבון? אני בטוח שזה מראה תוצאות מהר יותר... אך עדיין תקועה לי בראש המחשבה שאם אני אשתמש באבקות לדוג' במשך שנה.. ולאחר שנה אני אפסיק איתם אך אמשיך להתאמן בעצימות נמוכה יותר אז הכל אצנח... את מכירה אולי ממקרים ששמעת שדבר כזה יכול לקרות?

ודבר שני.. אם באמת לקחת עוד 20גר' חלבון ביום מאבקת חלבון אז עדיף לצרוך אותו אחרי האימון? (אם כן, אז בשילוב מזון? אם כך אז יהיה כמות גדולה מאוד של חלבון ואני יודע שזה לא אפקטיבי).
    תודה רבה לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    :)

הוספת תגובה

• תוספת חלבון

סיון דוד
    31/03/2010

המטרה שלך היא להגדיל את מסת השריר, וכפי שדיווחת מטרתך טרם הושגה. ואם אתה מתאמן כפי שאמרת, ואוכל בריא, אז הבעייה לדעתי היא צריכת חלבון לא מספקת. לכן, ברגע שתגביר את צריכת החלבון תתחיל לראות תוצאות ועלייה במסת השריר.
    מן הסתם, ברגע שתקטין את מס' האימונים ואת העצימות אז השריר יירד מעט , ללא קשר לאבקת החלבון שתצרוך עכשיו.
    עדיף לצרוך מיד לאחר האימון את אבקת החלבון בשילוב בננה או פירות יבשים.
    ולאחר שעתיים (ולא ביחד עם האבקה)לאכול שוב ארוחה המכילה מזון חלבון(ביצים/מוצרי חלב/דג/בשר)+פחמימה(אורז/ספגטי/תפוח אמה/לחם).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו