בשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשר
    (:
    09/04/2010

בתור ספורטאית תחרותית בעבר וכיום מתאמנת באופן קבוע בחד"כ אימוני כוח ואימוני אירובי בין 5 ל 6 פעמים בשבוע ועם כושר גופני טוב רציתי לדעת בארוחת צהריים שלי שכוללת בשר (בקר רזה\חזה עוף\חזה הודו) + פחמימה (אורז\פתיתם וכו') רציתי לדעת כמה גרם הבשר צריך להיות בשביל בן אדם אחד במקרה הזה בשבילי
    לדוגמא בשר עוף טחון לקציצות כמה גרם אני צריכה? בדר"כ אני אוכלת משהו כמו 180-200 גרם האם זה בסדר? או יותר מידי אשמח לשמוע כמה בן אדם מאומן צריך בארוחת הצהריים לצרוך?

יש לציין אני בת 22
    גובה 1.59
    משקל 49

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בשר

הוספת תגובה

• כמות בשר בארוחת צהריים

סיון דוד
    13/04/2010

גופנו אינו מסוגל לספוג ולנצל כראוי יותר מ- 30 גר' חלבון בארוחה. לכן אני ממליצה לך לאכול 100-120 ג' בשר בארוחת הצהריים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

רעות גרוס
    14/04/2010

את צריכה בין 1.2-1.5 ג' חלבון לק"ג גוף ביום, כאשר תחלקי את מס' הגרמים של החלבון לאורך היום. אישה סופגת בערך בין 15-20 (אולי קצת יותר) גר' חלבון בארוחה. אין לנו מאגרי חלבונים, עודף חלבונים חלקם מתפרקים ויוצאים מהגוף וחלקם בחילוף חומרים נאגרים כשומן. תכנסי לאתרים (תסתכלי אולי יש באתר BeOK) על ערכים תזונתיים של מזונות וכך תראי לפי כמויות כמה גרם חלבונים יש בכל מאכל. לדוג' ב 150 גר' בשר עוף טחון יש 41 גר' חלבון, אם זה בארוחה אחת לא כל ה 41 גר' יספגו (הגוף יכול לאגור שומנים אבל לא חלבונים) ולכן כדאי לך לאכול 100 גר' בשר עוף טחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

(:
    19/04/2010

כמות של 100-120 גרם זה די זניח זאת אומרת לא משביע ונחשב למעט לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנה בשרית בארוחת צהריים

סיון דוד
    24/04/2010

כמות של 100-120 ג' בשר היא אינה זניחה, והיא מכילה 20-25 גר' חלבון. אם תשלבי בארוחה גם ירקות אז תראי שתגיעי לתחושת שובע מהירה יותר. במידה וירקות טריים לא יספיקו, נסי להוסיףן ירקות מאודים או מרק ירקות לארוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו