כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר
    03/05/2010

בת 37 עושה המון ספורט וכל יום (לא שמנה) אבל כשאני עולה על המשקל אני רואה שעליתי ולא ירדתי במשקל מדוע אני לא יורדת עם אני עושה כל יום כושר שזה צעידה של 40 דקות
    ספינינג, מכשירים , קפיצה על חבל. האם אני אראה ירידה במשקל? האם אני צריכה לתת לגוף
    קצת לנוח?
    אשמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר

הוספת תגובה

• ספורט וירידה במשקל

סיון דוד
    04/05/2010

הי
    מה לגבי ההיקפים? האם את מרגישה ירידה בהיקפים?

בדרך כלל כאשר עושים פעילות גופנית בתדירות גבוהה ואוכלים נכון, אז מתרחשים תהליכי בניית שריר. עלייה במסת השריר גורמת לעלייה במשקל (אבל עולים בשריר ולא בשומן שזה מצויין!!), ולכן ייתכן שמה שקורה אצלך הוא: את מגדילה מסת שריר, ויחד עם זאת ישנה ירידה ברקמת השומן. לכן סה"כ במשקל את לא רואה שינוי. אבל בהיקפים את אמורה לראות!!.
    כל זה בתנאי שאת אוכלת נכון.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במסה שרירית?

אהרון
    04/05/2010

הגולשת מדווחת על פעילות אירובית בלבד. הייתי מצפה ממך לדעת שפעילות מסוג זה אינה מעלה
    את מסת השרירים. ההסבר יותר פשוט: מאזן אנרגיה חיובי. למה להטעות, למה להשלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון היקר למה לתקוף?

סיון דוד
    05/05/2010

אנא קרא שוב בהודעה. הגולשת מדווחת על אימון אירובי אבל גם על מכשירים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו