המלצה על דיאטנית או קבוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על דיאטנית או קבוצה
    roni
    16/05/2010

שלום אני בת 21 1.62 ומשקל 55 אני מעוניינת להוריד במשקל ואני מתקשה מאוד,
    חבר שלי גם מעוניין להפחית במשקל ולפתח את הגוף.

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמכיר דיאטנית מומלצת או קבוצה שיכולים לעזור לנו בבניית תפריט ותוכנית אימונים על מנת שנוכל לעבור זאת ביחד.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזור בארץ

ניר
    18/05/2010

לא ציינת מאיזו איזור אתם בארץ ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה באחוזי שומן

אלעד
    22/05/2010

לא חייב מישהו שיעשה בשבילכם.
    הגבתי להודעה הקודמת ושמתי שם מחשבונים לחישוב הוצאת קלוריות ומחשבונים שמראים על הוצאת קלוריות.

תחלקו את הארוחות שלכם ל5 ארוחות ביום כך שצורכים 300 קלוריות פחות ממה שמוציאים.
    תאכלו מזונות עם פחות אחוזי שומן(תוציאו מהתפריט דברים מטוגנים/גבינות עם שומן גבוה, פיצוחים, וג'אנק פוד כמו המבורגרים וצ'יפס ושוקולד)
    תעשו 3-4 אימוני אירובי של חצי שעה בשבוע( הליכה מהירה או ריצה קלה יספיקו)
    תשתו הרבה מים, לפחות 2 ליטר ביום ותעיפו כל משקה ממותק(מותר נניח כוס של מיץ טבעי, אבל בשום פנים ואופן לא קולה או משקאות קלים כאלה ואחרים עם הרבה סוכר)

תעשו את כל אלה במשך חודש וחצי אם לא ירדתם במשקל אני לוקח על עצמי לעשות לכם אימונים אישיים בבית :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו