פיתוח גוף והפחתה במשקל לגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוח גוף והפחתה במשקל לגבר
    roni
    16/05/2010

שלום ,
    אני מעוניין להפחית במשקל להעלות מסת שריר ולפתח את הגוף.
    רציתי לדעת האם אתם ממליצים על מישהו שיכול לבנות לי תפריט והאם אתם יודעים איך אני יכול לעשות זאת בלי מכון כושר.
    כלומר ספורט עצמאי , הליכות, ריצות משקולות וכו...

אשמח אם תעזרו לי איך אני יכול לעשות זאת לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קצת עצות

אלעד
    22/05/2010

בכל הקשור לפיתוח גוף עם תוצאות(ולא ללכת לחדר כושר 3 שנים בלי תוצאות של ממש כמו המון אנשים) יש תקופה שנקראת תקופת מסה(אוכלים יותר קלוריות ממה שמוציאים) ותקופת חיטוב(מוציאים יותר קלוריות ממה שאוכלים)

קודם תכיר את הגוף שלך: כמה קלוריות הגוף שלך שורף לבד, בלי שתעשה משהו. חשוב לעשות פעילות אירובית(ריצה/שחיה/ספינינג וכו') רבה לירידה במשקל ואחוז שומן, לפחות 3 פעמים בשבוע חצי שעה כל פעם,

- חשוב לבצע פעילות אנאירובית(כוח) שתתמוך ותחזק את הגוף, לבנות תכנית שתכלול עבודה על שרירי החזה, ידיים, רגליים, בטן והגב בלי להזניח אף חלק גוף ובלי להשקיע יותר מדי באף אחד, פלג גוף עליון קל לעבודה בבית(שכיבות שמיכה למיניהן, מתח ועוד) אבל קצת יותר קשה לעבוד על הרגליים, אבל עם 2-3 משקולות אפשרי לבצע תרגילי רגליים גם בבית.

אחרי שחישבת פחות או יותר כמה קלוריות הגוף שלך שורף ביום נתון תבנה לך תפריט בו אתה צורך בערך 300-400 קלוריות פחות ומבטיח לך שתראה שינוי מהיר וירידה במשקל.

אם אתה רוצה לעלות במסת שריר, נגיד 3-4 קילו(שזה די הרבה!) אתה חייב לצרוך 300-400 קלוריות יותר ממה שאתה מוציא לתקופה מסויימת(נניח 3 חודשים) ואז לעבור לחיטוב.
    לא כ"כ אפשרי לעלות במסת שריר ולצרוך מעט קלוריות, אתה תראה חיצונית "שרירי" יותר אם יהיו לך אחוזי שומן נמוכים בגוף כי מן הסתם ההיקפים ירדו והשרירים יבלטו, אבל זה לא אומר שבאמת בנית שריר גדול יותר, פשוט הורדת כל מה שמסביב

קח לך כמה ימים, תקרא מאמרים באנטרנט, האמת היא שמה שצריך כדי להגיע לתוצאות זה קודם רצון ומחוייבות, תזונה נכונה ושינה נאותה ורק בסוף מגיע כל הקטע של התרגילים עצמם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה לאלעד

רון
    23/05/2010

לא הבנתי את ההסבר שלך. מצד אחד שכדי להוריד במשקל צריך לצרוך 300 קלוריות פחות ממה שמוציאים, ומצד שני כדי לעלות בשריר יש לצרוך 300 קלוריות יותר ממה שמוציאים. אבל אם אני רוצה לשלב את שניהם, גם לרדת במשקל וגם לעלות בשריר אז מה עושים? ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאלעד

רון
    23/05/2010

לא הבנתי את ההסבר שלך. מצד אחד כדי להוריד במשקל צריך לצרוך 300 קלוריות פחות ממה שמוציאים, ומצד שני כדי לעלות בשריר יש לצרוך 300 קלוריות יותר ממה שמוציאים. אבל אם אני רוצה לשלב את שניהם, גם לרדת במשקל וגם לעלות בשריר אז מה עושים? ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כותב לך

אלעד
    24/05/2010

שלעשות את זה בצורה רצינית לא כ"כ אפשרי, כדי להעלות במסת שריר צריך לאכול ולעלות במשקל אין מה לעשות.
    אם אתה רוצה לרדת במשקל ולהתחטב צריך לאכול פחות.
    מבחינה גנטית אפשרי אולי לשלב בין השניים.

עצה שלי תאכל ארוחות מסודרות עם 110-130 גרם חלבון כל יום.
    תאכל פחות קלוריות ממה שאתה מוציא ביום יום ובספורט.
    מבטיח לך שתראה תוצאות.

אם תרצה ממש לגדול מבחינת היקפים לרמה מרשימה יותר לא יעזור לך תצטרך להשמין ואחרי מספר חודשים להתחטב ולהוריד את השומן העודף.

כמתחיל תעשה כמה שיותר אימוני אירובי בשבוע נניח 4(שוב פעם, הליכה מהירה זה אירובי) ותשלב לפחות 2 אימוני כוח בשבוע.
    בימים שאתה עושה אימון כוח תעשה קודם אימון כוח וישר אחר כך את האירובי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו