שאלה בקשר לאימון בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאימון בבוקר
    יוני
    19/05/2010

אני משתדל לפחות ארבע פעמים בשבוע לעשות אימון אנאירובי של שעה וחצי (משקולות ומכשירים) שמתחיל בסביבות שבע בבוקר. רציתי לדעת מה אני צריך לאכול לפני האימון במטרה להוציא מהאימון את המקסימום?
    אני בגובה 1.77 ושוקל 72 קילו, לא יודע אם זה משנה אבל אמרתי נציין את זה בכל זאת חח

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאימון בבוקר

הוספת תגובה

• ארוחה לפני אימון בוקר

סיון דוד
    20/05/2010

הי יוני
    אני ממליצה לך בארוחת ערב שלפני האימון להקפיד על צריכת פחמימות מורכבות כמו למשל אורז, ספגטי, לחם מלא, בטטה וכו'.
    לגבי הבוקר יש לך 2 אפשרויות :
    אתה יכול לאכול ארוחה קלה כמו כריך או דגני בוקר מלאים עם חלב ולאחר כשעה להתאמן . אפשרות שנייה- לאכול פחמימה פשוטה (כמו פרי/פירות יבשים -בננה, 2 תמרים, חטיף אנרגיה... ) ולאחר כ-20 דק' להתאמן.
    כמובן הקפד על שתיית מים 15 דק' לפני האימון ובמהלך האימון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !!

יוני
    21/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !!

יוני
    21/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו