מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדדים עדכניים והמלצה לתפריטאלעד22/05/2010
שלום, שמי אלעד, מתאמן בתכנית AB 4 פעמים בשבוע ומשלב 4 אימוני אירובי בשבוע.
גובה: 1.87
משקל: 81 ק"ג
אחוז שומן מוערך(לא מדוייק כי נעשה במכשיר): 20%
מסת גוף רזה: 38%
תקוע בערך 3 חודשים על אותו משקל, ירדתי כ9 קילו בחצי שנה האחרונה בצורה מתונה(כקילו וחצי בחודש) ע"י אימוני אירובי ותזונה נכונה.
המטרה שלי כרגע לרדת 14%-15% שומן, ואני מנסה להבין מה אני עושה לא נכון:
- שותה 2.5-3 ליטר מים ביום(בימים בהם אני מתאמן בערך 4 ליטר מים)
- לא מפספס ארוחות בוקר(לרוב דגנים מלאים).
- 5 ארוחות ביום, כחצי משולבות עם גבינות 5%(האם זה גבוה מדי?) וחצי עם דג(לרוב טונה)/בשר.
- ישן 8 שעות ביום.
רציתי לדעת איזה טיפים יש כדי לרדת עוד באחוז שומן, בימים בהם אני עובד בחדכ"ש אני מגיע לגירעון קלורי של כ500 קק"ל ועדיין המשקל אחיד.
חייב לציין שהיום היחיד שבו אני פוזל מהדיאטה זה שישי שאני אוכל גם דברים משמינים כמ בורקס בשר או דברים אחרים משולחן שישי.
אני אוכל גם אגוזי קשיו, שקדים, בוטנים(כחופן), גרעינים שחורים אחת ליומיים אולי פה נעוצה הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף רציתי לדעת
אלעד24/05/2010מה כמות החלבון לעומת פחמימה המומלצת בתקופת עליה במסה ושריר במשקל הגוף והגובה שציינתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה באחוזי שומן
סיון דוד30/05/2010הי אלעד
ייתכן וקצב חילוף החומרים שלך ירד (BMR) , ולכן אתה "תקוע" במשקלך ולא יורד.
זה עלול לקרות אם עושים דיאטה קיצונית, או כמות קלוריות לא מספקת.
לגבי הפיצוחים- לא ציינת כמות אז לא אוכל לדעת אם פה נעוצה הבעייה...
אני ממליצה לך לשקול להיפגש עם דיאטנית קלינית בפגישה מסודרת, במיוחד אם אתה מרגיש תקוע במשקל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?