מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםטלי31/05/2010
אני כרגע מאוד מתלבטת בנוגע ללימודי תזונה...
הייתי רוצה לשאול לגבי הלימודים עצמם- האם הם עמוסים מאוד? אני כרגע מסיימת תואר בפסיכולוגיה ובמהלכו שילבתי עבודה..האם אוכל לשלב עבודה גם בתואר במדעי התזונה?
בנוסף אני מאוד רוצה להתמקד בתזונת ספורט- האם יש לעשות התמחות בתחום זה?
בנוסף- אפשר לקבל מידע רלוונטי לגבי עיסוק לאחר לימודים. האם זהו מקצוע שניתן להתפרנס ממנו בכבוד? הבנתי שהעבודה היא בחצאי משרות ומאוד קשה להתקדם...
ושאלה אחרונה- מה פחות או יותר חתך הגילאים של הסטודנטיות לתזונה? האם גיל 26 זה גיל מאוחר להתחיל בהתחשב בכך שיש את כל עניין ההגרלות.....
בבקשה אודה לכם לתשובה כנה
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
רעות גרוס31/05/2010נתחיל מהסוף, אף גיל זה לא מאוחר ללמוד תזונה במיוחד אם יש לך כבר תואר, בגלל שתזונה הוא תואר ראשון חתך הגילאים הוא נמוך אך בהחלט יש בנות/בנים בגילאים מאוחרים יותר.
מדעי התזונה הם לימודים קשים, קשה לשלב עבודה אך יש מלגות, ופר"ח יתכן שכן תוכלי לשלב עבודה בערבים (שנה שלישית קל יותר לשלב עבודה).
כמו שאני יודעת אין התמחות ספורט, לי יש תואר ראשון מוינגייט ויש העושים לאחר הלימודים קורס בוינגייט לתזונת ספורט והם מקבלים תעודה בהתאם.
לגבי עיסוק ופרנסה, זה תלוי בך, באופן פרטי או במכונים פרטיים מרוויחים יותר, הרבה פחות מרוויחים בבתי חולים וקופות חולים.
אני ממליצה לך לפנות לפקולטה לחקלאות ברחובות / תל חי / אריאל ולהתייעץ איתם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ועוד שאלה
טלי01/06/2010תודה אני מאוד מודה לך על המענה, האם את חושבת שתוכלי להקדיש לי כמה דקות בטלפון , על מנת לענות על מספר שאלות נוספות? במידה וכן אצור אתך קשר
תודה רבה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
רעות גרוס01/06/2010בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?