שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    טלי
    31/05/2010

אני כרגע מאוד מתלבטת בנוגע ללימודי תזונה...
    הייתי רוצה לשאול לגבי הלימודים עצמם- האם הם עמוסים מאוד? אני כרגע מסיימת תואר בפסיכולוגיה ובמהלכו שילבתי עבודה..האם אוכל לשלב עבודה גם בתואר במדעי התזונה?
    בנוסף אני מאוד רוצה להתמקד בתזונת ספורט- האם יש לעשות התמחות בתחום זה?

בנוסף- אפשר לקבל מידע רלוונטי לגבי עיסוק לאחר לימודים. האם זהו מקצוע שניתן להתפרנס ממנו בכבוד? הבנתי שהעבודה היא בחצאי משרות ומאוד קשה להתקדם...

ושאלה אחרונה- מה פחות או יותר חתך הגילאים של הסטודנטיות לתזונה? האם גיל 26 זה גיל מאוחר להתחיל בהתחשב בכך שיש את כל עניין ההגרלות.....

בבקשה אודה לכם לתשובה כנה

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• טלי

רעות גרוס
    31/05/2010

נתחיל מהסוף, אף גיל זה לא מאוחר ללמוד תזונה במיוחד אם יש לך כבר תואר, בגלל שתזונה הוא תואר ראשון חתך הגילאים הוא נמוך אך בהחלט יש בנות/בנים בגילאים מאוחרים יותר.

מדעי התזונה הם לימודים קשים, קשה לשלב עבודה אך יש מלגות, ופר"ח יתכן שכן תוכלי לשלב עבודה בערבים (שנה שלישית קל יותר לשלב עבודה).

כמו שאני יודעת אין התמחות ספורט, לי יש תואר ראשון מוינגייט ויש העושים לאחר הלימודים קורס בוינגייט לתזונת ספורט והם מקבלים תעודה בהתאם.

לגבי עיסוק ופרנסה, זה תלוי בך, באופן פרטי או במכונים פרטיים מרוויחים יותר, הרבה פחות מרוויחים בבתי חולים וקופות חולים.

אני ממליצה לך לפנות לפקולטה לחקלאות ברחובות / תל חי / אריאל ולהתייעץ איתם.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ועוד שאלה

טלי
    01/06/2010

תודה אני מאוד מודה לך על המענה, האם את חושבת שתוכלי להקדיש לי כמה דקות בטלפון , על מנת לענות על מספר שאלות נוספות? במידה וכן אצור אתך קשר

תודה רבה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

רעות גרוס
    01/06/2010

בשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו