מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט 4000 קלוריותירדן05/06/2010
היי,
אני שחקן כדורסל פעיל,הגובה שלי הוא 2.05 ואני שוקל 90 קילו.
אחרי הפסקה,חזרתי למכון כושר ואני שותה אחרי כל אימון אבקת חלבון 100 גרם.
רציתי לדעת כמה חלבונים מומלץ עוד לאכול באותו יום? (אני אמור לאכול 4500 קלוריות ביום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבונים לשחקן הכדורסל
סיון דוד06/06/2010הי ירדן
מי המליץ לך לצרוך 4500 קלוריות? נראית לי כמות גבוהה מדי. אשמח לקבל תשובה.
לגבי כמות החלבון- אם אתה שחקן פעיל ומתאמן כל יום ,הייתי ממליצה לך לצרוך 2 ג' לק"ג כלומר 180 גר' חלבון ליום.
מחכה לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ירדן06/06/2010הדיאטנית של מכון וינגייט שבו אני מתאמן עם הנבחרת המליצה לי לצרוך את הכמות.
אני ממש רזה ואני צריך להתחזק,והיא המליצה לי לאכול 4500 קלוריות כדי שאני אעלה במשקל ואמשיך להתאמן בנוסף במכון הכושר ובאימוני הכדורסל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן
סיון דוד11/06/2010אוקיי, אז אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית של המכון לגבי כמות חלבון לתפריטך. ותקרא את ההערה הנ"ל של הדיאטנית רעות גרוס בנוגע לכמות החלבון שיכולה להיספג בארוחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן
רעות גרוס06/06/2010אתה אמור לצרוך 180 גרם חלבונים ביום - ז"א לאורך כל היום. בד"כ ספיגת חלבון בארוחה היא בסביבות 30 גר' חלבון (+/-), 100 גרם בארוחה אחת לא יספג ולכן תחלק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?