תפריט 4000 קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט 4000 קלוריות
    ירדן
    05/06/2010

היי,
    אני שחקן כדורסל פעיל,הגובה שלי הוא 2.05 ואני שוקל 90 קילו.
    אחרי הפסקה,חזרתי למכון כושר ואני שותה אחרי כל אימון אבקת חלבון 100 גרם.
    רציתי לדעת כמה חלבונים מומלץ עוד לאכול באותו יום? (אני אמור לאכול 4500 קלוריות ביום)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט 4000 קלוריות

הוספת תגובה

• חלבונים לשחקן הכדורסל

סיון דוד
    06/06/2010

הי ירדן
    מי המליץ לך לצרוך 4500 קלוריות? נראית לי כמות גבוהה מדי. אשמח לקבל תשובה.
    לגבי כמות החלבון- אם אתה שחקן פעיל ומתאמן כל יום ,הייתי ממליצה לך לצרוך 2 ג' לק"ג כלומר 180 גר' חלבון ליום.
    מחכה לתשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ירדן
    06/06/2010

הדיאטנית של מכון וינגייט שבו אני מתאמן עם הנבחרת המליצה לי לצרוך את הכמות.
    אני ממש רזה ואני צריך להתחזק,והיא המליצה לי לאכול 4500 קלוריות כדי שאני אעלה במשקל ואמשיך להתאמן בנוסף במכון הכושר ובאימוני הכדורסל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירדן

סיון דוד
    11/06/2010

אוקיי, אז אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית של המכון לגבי כמות חלבון לתפריטך. ותקרא את ההערה הנ"ל של הדיאטנית רעות גרוס בנוגע לכמות החלבון שיכולה להיספג בארוחה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירדן

רעות גרוס
    06/06/2010

אתה אמור לצרוך 180 גרם חלבונים ביום - ז"א לאורך כל היום. בד"כ ספיגת חלבון בארוחה היא בסביבות 30 גר' חלבון (+/-), 100 גרם בארוחה אחת לא יספג ולכן תחלק.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו