מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לעזרה בצריכת אבקותחיים14/06/2010
היי שלום !
אז ככה בחיי היום יום אני צורך כמות אוכל בסביבות ה 1000-1200 קלוריות וכמו כן
ניסתי להתחיל באימוני משקולות בכדי לחזק את השרירים אך למעשה אני מרגיש שלאותם
שרירים אין מספיק תזונה שתגרום להם להתפתח ואין ברצוני להתחיל לאכול כמויות של אוכל
יותר ממה שאני צורך עכשיו (עקב נטיעות להשמנה)
הייתי רוצה בבקשה מכם סיוע מה אני צריך לעשות כי בכמויות אוכל כאלו לא ניראה שהשרירים
יכולים להתפתח וכן אני רוצה משהוא שלא עלול לעלות את מסת השומנים בגוף עקב נטיעות להשמנה כמו שהזכרתי
אשמח לעזרה , תודה רבה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
רעות גרוס17/06/2010כמה אתה שוקל? אתה צריך לצרוך חלבון - 1.5 גרם חלבון לכל ק"ג גוף, ז"א אם אתה שוקל 75 ק"ג, תצרוך 112.5 גרם חלבון -זה יכול להיות מביצים, עוף, דגים (טונה במים), מוצרי חלב דלי שומן. אם קשה לך לאכול את כל האוכל, אבקת חלבון WHEY PROTEIN יכול לעזור.
חשוב לדעת לאכול עד 30 גרם חלבון בארוחה עם תוספת פחמימות. מיד לאחר האימון תאכל חלבונים ופחמימות (אתה יכול את אבקת החלבון) ושעה וחצי לאחר מכן ארוחה נוספת.
אם תאכל נכון, תעשה אימונים אירוביים, לא תעלה במשקל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה קלוריות צריכה להכיל כל ארוחה ?
חיים20/06/2010הבנתי שלא טוב לאכול מעל 300 קלוריות ...
ומספיק לאכול רק 2 ארוחות ביום עם פחממות ? (מה שהתכוונת אחרי האימון)
נגיד שאכלתי 2 ארוחות אחרי האימון שזה 600 קלוריות בערך , את מה שנותר לי לאכול במהלך היום יכול להכיל רק חלבונים ?
ובארוחה כמה קלוריות צריך להכיל הפחמימות והחלבונים כל אחד בנפרד ?
והאם האבקה שהצעת לי מכילה כמויות גדולות של קלוריות ?
תודה רבה לך !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?