BMI מדד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• BMI מדד
    משה
    17/06/2010

שלום,
    אני שוקל 82 על גובה 164
    ראוי לציין שאינני סובל ממשקל יתר רב. ממש עניין של 3-4 קילוגרמים לפי מראה עין. (גם כיום אני חטוב וולא שמן בכלל)
    רציתי לדעת עד כמה המדד הנ"ל מדוייק גם לאנשים בעלי מבנה גוף רחב?
    כי בעיקרון לפי המדד אני אמור לשקול בסביבות 65, וממש ממש אני לא צריך לרדת כ"כ הרבה במשקל.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    BMI מדד

הוספת תגובה

• אינדקס משקל הגוף - BMI

סיון דוד
    19/06/2010

הי אלי
    אכן, היום פחות מתייחסים למדד BMI. מה שחשוב לבדוק הם אחוזי השומן בגוף וההיקפים.
    שני אנשים יכולים לשקול 82 ק"ג אבל לאחד 10% שומן בגוף ולשני 30% שומן כך שהמדד לא אמין לאנשים מתאמנים בעלי מסת שריר גבוהה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד אני מודד את אחוזי השומן ?

משה
    20/06/2010

והיכן.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלי

רעות גרוס
    20/06/2010

בדרך כלל במכונים או אצל דיאטנ/ית שיש להן קליפר או משקל (שהוא לא הכי אמין) למדידת % שומן

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו