תפריט+ אימונים לא יורדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט+ אימונים לא יורדת במשקל
    לירון
    05/07/2010

היי
    אני מתאמנת 3-4 פעמים בשבוע על אליפטיקל+אופני כושר=סה"כ 50 דקות אימון 30 דק על אליפטיקל 20 דק על אופני כושר.
    התפריט שלי:
    בוקר- ברנפלקס 120 גרם +חלב
    בניים- נס קפה
    צהריים- חזה עוף עם פירה/אורז+ירקות+כף טחינה
    בניים- תפוח
    ערב-3 פרוסות לחם עם גבינה לבנה 5% / כף חומוס / סלט טונה / + ירק

אחרי כל אימון אני מפנקת את עצמי בקירחון שערקו לערך 60 ק"ל

אני עושה כך כבר חודש ולא יורדת גרם
    אני בת 27 גובה 1.68 משקל 70

מה אני עושה לא בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להפחית את כמות הלחם בערב

א'
    07/07/2010

לדעתי את צריכה להפחית את כמות הפרוסות לחם בערב (תלוי גם באיזו שעה את אוכלת- אם זה עד 6, אז נראה לי זה בסדר אבל עדיין - דיי הרבה לארוחת ערב, אם תאכלי את הכמות הזאת בבוקר, זה יהיה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על סמך מה הייעוץ הזה?

לירון
    07/07/2010

את/ה לא אחד המקצועיים של הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לירון

סיון דוד
    07/07/2010

א. האם תוכלי לפרט את הכמויות? 120 גרם של ברנפלקס ? את בטוחה? (מנה לפי הגדרה מכילה 30 גרם ) וגם את הכמויות של הפחמימות בצהריים, זה יעזור לי כדי לחשב צריכה קלורית.
    ב. מה לגבי שתייה קרה? האם את שותה שתייה מתוקה? כמה סוכר בקפה והאם את שותה רק קפה אחד ביום?

ממתינה לתשובה
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות לשאלותייך

לירון
    08/07/2010

אני שותה 3 פעמים נס קפה ביום ..בדר"כ עם כפית אחת של סוכר חום לפעמי גם זה לא..לפעמים בכלל בלי סוכר
    לגבי ברנפלקס - זה יוצא לי כ2.5 חופנים ..אני אוכלת קערית קטנה..עם מעט חלב אבל 3%
    אך בימים האחרונים אני אוכלת בבוקר 2 פרוסות לחם קל מלא+ גבינת קוטג' 5% .2 כפות
    פחמימות בצהריים- אני מעריכה כ-6 כפות, למרות שלאחרונה אני לרוב אוכלת תפוח אדמה שלם כמו שהוא בתנור או ירקות קלואיים-אנטיפסטי, הפחתתי את הצריכה בפחמימה בצהריים.

מחכה לתשובתך,
    תודה
    לירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי- שתייה מתוקה לא שותה כלל

לירון
    08/07/2010

רק דיאט בצהריים כ-3 כוסות (דיאט פפסי מקס )..שותה המון מים כ-2 בקבוקים של ליטר וחצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגבי תפריט לירידה במשקל

סיון דוד
    11/07/2010

הי לירון
    תפריטך מכיל כ-1100 קלוריות ליום, זאת בהנחה שאת אוכלת לחם קל במהלך היום ותקני אותי אם הלחם הוא לא קל. לפי חישוב שעשיתי עלייך לצרוך לפחות 1360 קק"ל ליום , לפי משקל נוכחי ולפי כמות האימונים בשבוע. לכן, ישנן שתי סיבות אפשריות לכך שאת לא יורדת במשקל:
    סיבה ראשונה- לפי הגדרה מותר לך להיות "תקועה במשקל" במשך חודש , וזה לא מרמז על בעייה. אולי עכשיו את מתחילה לראות ירידה וגופך היה צריך את הזמן שלו... אולי את בלחץ,, תדעי שלחץ משפיע על התהליך ונסי להירגע. אבל אם עבר חודש ועדיין לא ירדת אז כנראה הסיבה השנייה היא זו שתסביר את המצב ורלוונטית לך:
    סיבה שנייה שיכולה להיות- את צורכת כמות קלוריות נמוכה מדי !!! ולכן גופך פשוט לא מבזבז אנרגיה כמו שצריך ואוגר לשעת צורך כי מרגיש מצוקה. במקום לקבל את המינימום הדרוש לו מהמזון (1360 קלוריות כפי שחישבתי) הוא מקבל מעט מדי ולכן כדאי שתוסיפי עוד ארוחה או שתעברי ללחם מלא ולא קל על מנת לראות תוצאות...
    לגבי השתייה- את בסדר גמור ואין צורך לשנות את הרגלי השתייה שלך

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-התחלתי דיאטה ללא פחמימות...

לירון
    13/07/2010

כלומר: אני אוכלת רק מנת בשר/עוף עם ירקות טריים ומאודים בצהריים
    ובערב ביצה+גבינה ללא לחם
    בבוקר- יופלה עם גרנולה 3% (מאוד מועיל לי לפעילות הקיבה)
    אני מתחילה לראות תוצאות ואני מרגישה הרבה יותר טוב מאז הפחתתי את הפחמימות
    נדמה אפילו שאיכות האימונים שלי השתפרה פלאים בעקבות השינוי
    לדעתי פחמימות פשוט עושות לי עוול וגורמות לי לתחושת כבדות נוראה, כאבי בטן, בטן נפוחה וכו'
    אשמח לתגובתך בעניין
    לירון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירון

סיון דוד
    23/07/2010

הי
    מצטערת אך אינני תומכת בדיאטה דלת פחמימות כפי שאת עושה, במיוחד אם את מתאמנת... וגם רוב הסיכויים שלא תתמידי בה . לפחמימות תפקיד חשוב בגופנו ואני ממליצה לך לאכול תזונה מאוזנת הכוללת את כל אבות המזון כולל פחמימות. לגבי הירידה במשקל- ייתכן וירדת במסת שריר ולא בשומן. .
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• test

טוייטי
    20/07/2010

test

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו