רעב מטורף בערב/ לילה...צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעב מטורף בערב/ לילה...צריכה עזרה
    עדי
    06/07/2010

כמו שכתבתי בכותרת, אני מוצאת את עצמי כמעט כל יום משעה 7 בערך מחפשת דברים לאכול, ולצערי הם לא כ"כ דלי קלוריות...
    מה אפשר לעשות עם זה? אני משתגעת כבר חח
    אני עושה ספורט 4 פעמים בשבוע כל פעם שעה..
    אני מצליחה להחזיק את עצמי במשך היום ואפילו בלי רעב בכלל, אבל ברגע שהחושך יורד אני מוצאת את עצמי מול המקרר...

עצות? משהו משביע ממש? משהו שידכא תיאבון?
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תאזני

חן
    07/07/2010

תאכלי במשך היום ובלילה תהיי פחות רעבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצות

א'
    07/07/2010

אני אישית גם כך, יש לי רעב מטורף בערב ואני מתאמנת בערך כמוך, אבל אני בדרך כלל מצליחה לתהגבר על הרעב.
    אני מציעה שתאכלי ארוחת בוקר מלאה, נגיד לחמניה עם גבינה וביצה, ושוקו , קפה או תה.
    בארוחת צהריים מאד חשוב שתשלבי בשר (אני מקווה שאת לא צמחונית ) אני נגיד לא מצליחה להתגבר על הרעב בערב אם לא אכלתי בשר בצהריים.
    אה ובערב גם כשאת מרגישה שאת רוצה לאכול ממש תשתי מים, זה עוזר. ואם ממש קשה את תיקחי מסטיק זה גם עוזר להתגבר . אבל לא יותר מידי כי זה לא בריא ללעוס כל הזמן כשהקיבה ריקה.
    בהצלחה =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעב בלילה

סיון דוד
    07/07/2010

הי עדי
    מאוד חשוב שתקפידי לחלק את הארוחות לאורך כל היום , תקפידי על ארוחת בוקר, צהריים וערב וארוחות ביניים . ייתכן ואת לא אוכלת מספיק במהלך היום ולכן את רעבה יותר בערב.
    ייתכן ויש קשר לארוחות מסביב לאימונים. אני ממליצה לך לקרוא את ההסברים שלי על ארוחה לפני ואחרי אימון כי ייתכן שאת לא אוכלת נכון לפני או אחרי האימון ופוגעת באפקט האימון
    מה לגבי שתייה? את שותה מים בכמות מספקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו