תזונה וספורט נכונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה וספורט נכונים
    שי
    27/08/2010

שלום.
    אני בן 19 וחצי ומתאמן כבר מעל חמש שנים באימוני כוח בחדר הכושר 3פעמים בשבוע (בעבר הייתי מתאמן רק פעמיים בשבוע), ואני עד היום לא יודע בדיוק מהו התפריט הכי נכון בשבילי לפני ואחרי האימון ואשמח לקבל תפרטי מאוזן ומדויק.
    דבר נוסף הוא: אני מתאמן בצורות שונות מאימון לאימון, כך שרמת התאבון שלי משתנה בהתאם.
    כדי שתדעו לתת לי במדויק את התפריט+המלצות איך לשלב אותו נכון אם אימוני הכוח שאני עושה, אתן לכם כמה נתונים על עצמי:
    משקל ממוצע: 83-84 ק"ג.
    גובה: בין 1.79-1.81
    נ.ב: אשמח לדעת גם איך כדי לשלב הכי נכון תזונה ואימוני אירובי כדי שיהיו תוצאות טובות לגוף ולא שאני אתאמן אוכל המון ואז אעלה במשקל כל הזמן.
    וגם, אני עושה פעמיים בשבוע אירובי בדרך כלל.
    תשובה בספיד.
    שי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה וספורט נכונים

הוספת תגובה

• בניית תפריט

סיון דוד
    30/08/2010

אין באפשרותנו להרכיב תפריט דרך הפורום וחבל מאוד שאתה מתאמן כ"כ הרבה שנים ולא היית עד כה בייעוץ תזונה מקצועי.. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית (תבדוק אולי יש לך בחדר כושר) שתבנה לך תפריט מסודר ותתאים אותו לאימונים ולמטרות שלך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו