מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחות 25 קילואני16/09/2010
ירדתי לפני שנה 25 קילו וכבר שנה שאני שומרת על המשקל החדש.
במהלך השנה הראשונה,לא שילבתי כלל ספורט ובשנה האחרונה כן שילבתי הליכות יומיומיות.
בזמן האחרון הפסקתי עקב בעיה בברך,אבל בעוד זמן קצר אחזור להתהלך.
שאלתי היא:אני אוכלת מעט מאוד כי אני מפחדת להשמין,אם אשמור על פעילות קבועה אוכל לאכול יותר?
ואיך אדע מה ומתי לאכול בכדי לא להשמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר akuo
רעות גרוס16/09/2010בת כמה את?
חשוב מאוד לא לאכול פחות מידי, ההליכה שלך מהירה? כמובן אם את מוציאה אנרגיה בפעילות הגופנית את יכולה לאכול יותר.
אני לא יודעת פרטים שלך כמו גיל, משקל וגובה.
הדרך הטובה ביותר היא ללכת למכון כדי לבדוק את ה BMR (חילוף חומרים בסיסי) וכך תוכלי לדעת כמה קלוריות את צריכה לאכול ביום.
חשוב לאכול כל 3-4 שעות כמו: ארוחת בוקר, ביניים, ארוחת צהריים (גדולה יותר), ביניים וארוחת ערב - וכמובן לשמור על כמויות, להכוונה מדוייקת יותר פני לדיאטנית שתבנה לך תפריט.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים
אני17/09/2010בת 35 גובה 1.60 משקל 58
הליכה מהירה כ-4.5 קילומטר תוך 35-40 דקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
רעות גרוס19/09/2010ה BMI שלך (יחס משקל לגובה) הוא 22.6 - שזה מצוין. את צעירה כך שאת יכולה לעשות פעילות גופנית מאומצת. אם תעשי פעילות אירובית 5 פעמים בשבוע ותאכלי מסודר, אין סיבה שתעלי במשקל.
את יכולה ללכת לחדר כושר, אם כואבת לך הברך תוכלי לעשות פעילות אירובית על מכשיר "סקי", כמו כן תוסיפי פעילות עם משקולות 3 פעמים בשבוע (קחי מדריך שיכיר לך את המכשירים ויתן לך תוכנית אימונים) - זה יעזור לך לשמור על המשקל.
אם את רוצה להיות בטוחה לגבי התזונה (שלא תהיה מועטה מידי) פני לדיאטנית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף מכון או מאמן?
אני20/09/2010יש לי מכשיר סקי בבית,ואני מתאמנת עליו 20-25 דקות לא קשור להליכה...
לגבי אימוני כוח רצוי מאמן פרטי?או מכון כושר?
ואז יוצא 5 פעמים בשבוע אירובי וכמה פעמים בשבוע כוח?כמה זמן כל פעם אימון כוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?