לילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילות
    גיא
    29/09/2010

שלום, אני בן 25 ועובד בעיקר משמרות לילה. נוצר מצב שאני הולך לישון ב8 בבוקר וקם בסביבות 3-4 ישר לארוחת צהריים. אני מתאמן באיזור ה-3 פעמים בשבוע אימוני כוח בחד"כ ומיד לאחר מכן כ-40 דקות על הסטפרס. אין לי הרבה מושג איך אני מסדר את הארוחות שלי בגלל הלילות.
    המטרה שלי באימונים (שהתחילו לא מזמן) היא לעלות קצת במסה מחד ולהוריד בטן מאידך
    אשמח לעזרה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילות

הוספת תגובה

• לגיא

סיון דוד
    04/10/2010

אתה אוכל את ארוחת הצהריים בשעה 4 כשאתה מתעורר והייתי ממליצה לך לחכות 3 שעות בין הארוחה לאימון. אתה יכול לאכול פחמימה פשוטה לפני האימון כמו פרי(בננה, 2 תמרים..) או חטיף אנרגיה קטן. לאחר האימון הקפד לאכול ארוחה קלה הכוללת חלבונים+פחמימות כמו טונה+תירס+ וכמובן ירקות, או ביצה, גבינה+לחם,.....
    לאחר ארוחה זו הייתי ממליצה לך להוסיף עוד ארוחה קלה במהלך משמרת הלילה כשאתה בעבודה, ועוד פרי או יוגורט כארוחת ביניים(כן, למרות שזה לילה).
    ההמלצה היא לאכול 4-6 ארוחות ביום, במטרה לשים דגש על גודל מנה ולא לרכז את הארוחות ל-2 גדולות. להקפיד לשתות מים. להקפיד לאכול פירות וירקות במגוון צבעים. לא לוותר על שינה טובה אחרי המשמרת.
    אשמח לענות על שאלות נוספות
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו