תזונה לפני ואחרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לפני ואחרי
    אתי
    03/10/2010

אני מבצעת הליכה מידי יום בדר"כ בשעות הערב ...
    35-40 דקות סה"כ.
    אם אני אוכלת בערך שעתיים אחרי הפעילות זה גם בסדר?כלומר זה גם "נשרף" אודות להליכה? וגם האם הגוף יודע לתרגם את המזון לשריר ולא לשומן בגלל פער הזמן?
    או שאני צריכה לאכול ממש סמוך לזמן הפעילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לפני ואחרי

הוספת תגובה

• ??

אתי
    04/10/2010

אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה לפני ואחרי - תגובה

סיון דוד
    05/10/2010

הי אתי
    אשמח לקבל יותר נתונים אישיים כמו מהו משקלך+גובהך,
    הקפידי על קצב הליכה גבוה (אם את יכולה לדבר תוך כדי ההליכה סימן שאת יכולה להגביר את הקצב , כלומר תגיעי למצב שאת לא יכולה לדבר תוך כדי ותתעסקי בנשימות בלבד).
    הייתי ממליצה לך להוסיף עוד 10 דק' להליכה וסה"כ ללכת 45 דקות לפחות 5 פעמים בשבוע .אם תשלבי זאת עם תזונה נכונה והרגלי אכילה נכונים תצליחי להוריד באחוזי השומן ולשמור על משקל תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גובה ומשקל

אתי
    05/10/2010

בת 35 גובה 1.60 משקל 58 קילו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גובה ומשקל - תגובה

סיון דוד
    09/10/2010

BMI=22.6, כלומר היחס בין המשקל לגובה שלך הוא תקין לפי הטבלות אבל אני מניחה שאת רוצה לשפר את הרכב הגוף ולהוריד באחוזי השומן... אז שיהיה בהצלחה. אשמח לענות על שאלות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו