בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן
    גילה
    03/10/2010

אני בת 22, עד לפני שנה הייתי נחשבת למאודד רזה, הייתי שוקלת 45 קילו והגובה 160ונחשבת בתת משקל. זה היה מבנה גוף, גם אמא שלי רזה ואחותי..ולא בעיה באכילה.

בשנה האחרונה התחלתי להשמין.. והגעתי למשקל של 54 קילו. הדבר לא מפריע לי.. מפני לפני אפילו הייתי רזה מידי, חוץ מהבטן!!

שממש מפריעה לי, היא כבר ממש לא שטוחה, ודי בולטת, ויש לי מין "צמיג" בבטן,במיוחד אחרי שאני אוכלת הבטן בולטת אפילו עוד יותר, מה זה אומר?

למה דווקא הבטן גדלה כל כך?? איך ניתן להוריד אותה?.. איזה תזונה ממולץ לאכול?

ניסיתי לאחרונה לעשות הליכות ולאכל בריא יותר.. אבל כנראה שזה לא מספיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן

הוספת תגובה

• הורדת שומן בטני- תגובה

סיון דוד
    05/10/2010

הי גילה נסי לשלב פעילות גופנית (הליכה + תרגילי כוח)- התייעצי עם מדריכי כושר,
    ולגבי תזונה -הקפידי על תפריט בריא הכולל פחמימות מורכבות, חלבונים , שומנים חד-בלתי רווים, ירקות ופירות, וכמובן על שתיית מים .מכיוון שאת טוענת שניסית באופן עצמאי להקפיד על תפריט בריא יותר אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית קלינית שתתאים לך תפריט או לפחות תכוון אותך למזונות מומלצים ואיך לשפר את הרגלי האכילה שלך.
    בהלצחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו