מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחריי אימון(:07/10/2010
היי
במידה והאימון שלי מסתיים יחסית בשעות מוקדמות כמו 5 וחצי אחרה"צ ואחרי זה ישר אני משלבת פחמימה וחלבון,כמה זמן אחרי זה אני צריכה לאכול את הארוחה "הגדולה" שכוללת את שאר החלבון והפחמימה?
פשוט אני לא רוצה לאכול את הארוחה הזו שנחשבת אצלי לארוחת ערב בשעה מוקדמת,לכן מה אפשר לעשות אם רק בסביבות 7 ל7 וחצי הארוחת ערב שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחריי אימון - תגובה
סיון דוד09/10/2010זה מסתדר לך מצויין! כי ההמלצה היא לאכול לאחר האימון חלבון+פחמימה ולאחר שעתיים ארוחה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
(:10/10/2010אחריי שעתיים?
חשבתי שאחרי 45 דק' לא?
אם אני יאכל אחריי שעתיים את הארוחה הגדולה השריר עדיין התפתח? אני צריכה לעלות מסה כי ירדתי במשקל ולכן חשוב לי הזמנים כדי שיהיו תוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
סיון דוד13/10/2010ארוחה מיד לאחר האימון (או תוך 45 דק' ) ולאחר שעתיים מארוחה זו מומלץ לאכול עוד ארוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
(:14/10/2010כמה חלבון ופחמימה עללי לאכול כדי שזה יספיק (שהשרירים יתחילו בתהליך ההיבנות)עד שיעברו שעתיים ואז אני יאכל את הארוחה הגדולה?
המטרה היא עיצוב ועלייה במסת שריר
בת 22
1.59* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - תגובה
סיון דוד16/10/2010לא כתבת מהו משקלך לכן תחשבי לבד: כ-1.5 גר' לק"ג ליום, לאחר אימון יחס 1:3 בין חלבון לפחמימה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
(:17/10/2010משקלי 47
איך אפשר לחשב כמה פח וכמה חלבון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי - תגובה
סיון דוד24/10/20101.5 גר' לק"ג -כופלים 47 ב-1.5 ומקבלים- סה"כ 70 גר' חלבון ליום (שזה יוצא בערך 20-25 גר'חלבון לארוחה)..
לפי משקלך,אני הייתי ממליצה לך לאחר האימון לצרוך לפחות 20 גר' חלבון +60 גר' פחמימה (זה היחס המומלץ למתאמנים) - ארוחה לדוגמא המכילה ערכים אלו :
קופסאת טונה עם לחמניה או פיתה מחיטה מלאה בשילוב ירקות+שמן זית כמובן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי,תודה
(:24/10/2010(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו אחרון עוד שאלה
(:24/10/2010אם מדובר על אימון שמסתיים מוקדם אז לא כ"כ מתאים לאכול את הקופסת טונה ולחמניה (זה בדר"כ בארוחת ערב) לכן אם האימון שלי נגמר ב-5 5 ומשהו מה אפשר לאכול במקום כדי שיהיה יחס נכון ועידוד עלייה במסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו אחרון עוד שאלה - תגובה
סיון דוד25/10/2010-קורנפלקס (עדף מדגנים מלאים כמו בראנפלקס) עם חלב
- יוגורט עם פרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
(:25/10/2010בבראנפלקס אין הרבה פחמימות למנה המומלצת של כוס חד פעמית נניח שזה 30 גרם זה משהו כמו 18 גרם פחמימה זה לא אמור להספיק לאחרי אימון בטווח המיידי או שכן?
נגיד 18 גרם פחמימה ו3 גרם חלבון פלוס מינוס שהתקבל מהחלב זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?