איך משמינים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך משמינים ?
    אורן
    08/10/2010

הי, אני בן 35, רץ בארבע פעמים בשבוע במשך 40 דקות ועושה קצת תרגילי כוח. קיבלתי כמה תגובות ממכרים שרזיתי / שאני נראה רזה. אני משתדל לאכול בריא ומעט, ללא שתיה מתוקה וכד'.
    השאלה היא כיצד להמשיך להקפיד בספורט וגם להראות יותר מלא/בריא ולא רזה
    האם לאכול יותר ומה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך משמינים ?

הוספת תגובה

• איך משמינים ? - תגובה

סיון דוד
    09/10/2010

הי אורן
    אני מניחה שהקטנת את מסת השומן ועלית במסת השריר, שומן שוקל כמו שריר אך נפחו של תא שריר קטן יותר מנפחו של תא שומן ועל כן אתה נראה "רזה " יותר.
    איך אתה מרגיש עם המראה החדש? האם מפריע לך? אני לא הייתי מנסה לעלות במשקל בגלל הסביבה, אלא אם כן אתה אכן מעוניין להיראות מלא יותר...
    בכל אופן אתה מוזמן להתייעץ איתי כאן בפורום לגבי התפריט שלך ואבדוק אם אתה אוכל בכמות מספקת לצרכיך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך משמינים ?

אורן
    10/10/2010

הי, קודם כל תודה
    אני אוכל בבוקר כריך לחם לבן עם חביתה או חומוס ונקניק או עם גבינה לבנה +צהובה9%. בצהריים מנת בשר עם פחמימות (אורז/פירה) אך לא הרבה מהפחמימות, שותה מים מינרלים (לא מתוקים). בערב בערך כמו בבוקר, לפעמים קרקרים עם גבינה לבנה. בערך פעם בשבוע בירה בערב. פעם בשבוע במסעדה בצהריים המבורגר וצ'יפס. במהלך היום הרבהקפה שחור/נס בלי סוכר.
    זה בגדול, הייתי שמח לעלות בנפח ולא בשומן כמובן

שוב תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך משמינים ? - תגובה

סיון דוד
    13/10/2010

הי אורן
    נסה להוסיף ארוחות ביניים בין הבוקר לצהריים ובין הצהריים לערב. בארוחות אלו הייתי ממליצה לך לאכול מזונות עשירים בחלבון או שומן (אבל שומן טוב ולא רווי) כמו למשל: יוגורט, ביצה קשה ,(אפשר כל יום במידה ואינך סובל מכולסטרול גבוה),גביע קוטג 3%, אבוקדו, אגוזים, שקדים. מה לגבי פירות וירקות. נסה לשלב 4-6 פירות וירקות בתפריטך.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו