מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך משמינים ?אורן08/10/2010
הי, אני בן 35, רץ בארבע פעמים בשבוע במשך 40 דקות ועושה קצת תרגילי כוח. קיבלתי כמה תגובות ממכרים שרזיתי / שאני נראה רזה. אני משתדל לאכול בריא ומעט, ללא שתיה מתוקה וכד'.
השאלה היא כיצד להמשיך להקפיד בספורט וגם להראות יותר מלא/בריא ולא רזה
האם לאכול יותר ומה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך משמינים ? - תגובה
סיון דוד09/10/2010הי אורן
אני מניחה שהקטנת את מסת השומן ועלית במסת השריר, שומן שוקל כמו שריר אך נפחו של תא שריר קטן יותר מנפחו של תא שומן ועל כן אתה נראה "רזה " יותר.
איך אתה מרגיש עם המראה החדש? האם מפריע לך? אני לא הייתי מנסה לעלות במשקל בגלל הסביבה, אלא אם כן אתה אכן מעוניין להיראות מלא יותר...
בכל אופן אתה מוזמן להתייעץ איתי כאן בפורום לגבי התפריט שלך ואבדוק אם אתה אוכל בכמות מספקת לצרכיך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך משמינים ?
אורן10/10/2010הי, קודם כל תודה
אני אוכל בבוקר כריך לחם לבן עם חביתה או חומוס ונקניק או עם גבינה לבנה +צהובה9%. בצהריים מנת בשר עם פחמימות (אורז/פירה) אך לא הרבה מהפחמימות, שותה מים מינרלים (לא מתוקים). בערב בערך כמו בבוקר, לפעמים קרקרים עם גבינה לבנה. בערך פעם בשבוע בירה בערב. פעם בשבוע במסעדה בצהריים המבורגר וצ'יפס. במהלך היום הרבהקפה שחור/נס בלי סוכר.
זה בגדול, הייתי שמח לעלות בנפח ולא בשומן כמובן
שוב תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך משמינים ? - תגובה
סיון דוד13/10/2010הי אורן
נסה להוסיף ארוחות ביניים בין הבוקר לצהריים ובין הצהריים לערב. בארוחות אלו הייתי ממליצה לך לאכול מזונות עשירים בחלבון או שומן (אבל שומן טוב ולא רווי) כמו למשל: יוגורט, ביצה קשה ,(אפשר כל יום במידה ואינך סובל מכולסטרול גבוה),גביע קוטג 3%, אבוקדו, אגוזים, שקדים. מה לגבי פירות וירקות. נסה לשלב 4-6 פירות וירקות בתפריטך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?