איך להעלות מסת שריר וגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להעלות מסת שריר וגוף
    אורי
    10/10/2010

היי סיוון,
    אני בן 22, גובה 1.83 ושוקל 65. כמו שאת מבינה אני רזה מאוד ולכן ברצוני להעלות את מסת גופי. לצורך כך,לפני כחודש התחלתי להתאמן בחדר כושר בדגש על נפח. תוכנית האימונים שלי היא 3-4 אימונים בשבוע.
    הייתי אצל תזונאית בשבוע שעבר, אך מכיוון שהיא איננה תזונאית ספורט, לא יכלה לחדש לי דבר.
    אני מאוד אשמח אם תוכלי לעזור לי לבנות דיאטה שתעלה את מסת גופי (בדגש כמובן על שרירים).
    נ.ב, שמעתי על אבקות חלבון, האם זה כדאי, מה אופן השימוש, על מה את ממליצה ואיפה קונים זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להעלות מסת שריר וגוף

הוספת תגובה

• איך להעלות מסת שריר וגוף - תגובה

סיון דוד
    13/10/2010

אורי שלום
    אין באפשרותנו לבנות תפריט אישי דרך הפורום, אלא בפגישה אישית בלבד.אבל אתה מוזמן לשאול אותי שאלות בפורום בנוגע לתפריט שלך!
    לגבי אבקות חלבון- אני בדרך כלל לא ממהרת להמליץ עליהן, אלא קודם מחשבת את כמות החלבון בתפריט ורק אם יש צורך ולא מגיעה לכמות החלבון שרציתי אז מוסיפה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו