אע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אע
    אנה
    23/10/2010

אני בת 20 שוקלת 100 גובה 1.69
    רציתי לדעת כמה אני צריכה להוריד
    והתחלתי דיאטה השבוע ירדתי כבר 2 קילו
    לפני כחצי שנה עשיתי וירדתי 10 תוך חודש וחצי
    עכשיו חזרתי לתפריט שלי שזה 6 ארוחות של חלי ממן.
    ולא תמיד יוצא לי לעשות ספורט בחוץ אז רציתי לדעת אם קפיצה בחבל מרזה
    אםם כן כמה אני צריכה לעשות ביום

עוד שאלה, אם אני אוכלת 6 ארוחות ועושה ספורט כל יום שעה אני יכולה לרדת 30 קילו תוך חצי שנה- 7 חודשים? :\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אע

הוספת תגובה

• ע

דנה
    24/10/2010

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנה

רעות גרוס
    24/10/2010

כדי להיות בריאה את צריכה להיות במשקל לפחות 68.4 ק"ג (כדי להיות ב BMI 24 ועכשיו את BMI 35 שזה מאוד גבוה. BMI = יחס משקל לגובה בריבוע - אחד המדדים להשמנה).
    האידיאל של ירידה במשקל הוא 0.5-1 ק"ג לשבוע, ככל שאת יורדת לאט יותר, הסיכוי שתשמרי על המשקל הנמוך הוא גדול יותר. חצי קילו בשבוע = ירידה במשקל של 24 קילו בשנה, 1 ק"ג ירידה בשבוע = 48 ק"ג בשנה.
    קפיצה בחבל זה בהחלט רצוי, אך הקפיצה עם משקל יתר על המפרקים יכול להיות מסוכן, חכי שתרדי קצת במשקל ואז תקפצי. בינתיים תעשי הליכות, תעלי מדרגות ותאכלי 6 ארוחות ביום.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו