שאלה חשובה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה..
    אהרון
    04/11/2010

אני אהרון בעל BMI 26 בן 19. אני לא מרוצה מהמראה ומאיך שאני נראה רוצה להוריד לפחות 8 ק"ג ממשקלגופי כמה שיותר מהר אבל בצורה הכי תקינה אם זה בתזונה שגרתית או אם זה בפעילות גופנית(ריצות,אימוני כח וכו..). רציתי לדעת מה עליי לעשות בשביל להגיע למטרה.. איזו אימון עליי להתאים? מה יהיה אפקטיבי עבורי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה..

הוספת תגובה

• שאלה חשובה.. - תגובה

סיון דוד
    06/11/2010

שלום אהרון
    לידיעתך, ירידה מהירה במשקל מושגת בד"כ כאשר עושים שינוי קיצוני בתפריט או פעילות גופנית מוגברת או שניהם יחד, אבל מכיוון שהשינוי הוא בדרך כלל קיצוני ולא מדובר על דיאטה מאוזנת אז יש סיכוי גבוה יותר לעלות הכל חזרה+ריבית.
    ירידה תקינה ובריאה במשקל מושגת בקצב איטי . ירידה איטית ובטוחה מתקבלת כאשר עושים שינויים בתפריט ומשפרים הרגלי אכילה ביחד עם פעילות גופנית.
    היה סבלני כלפיי גופך והתחל בתהליך תוך שינויים הדרגתיים , כך תוכל להגיע למטרה ולשמר אותה לאורך זמן.
    אנחנו כאן נשמח לעזור לך לגבי שאלות על התזונה, ולגבי סוג הפעילות- אתה מומלץ להתייעץ בפורום כושר גופני.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו