מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה על העיצה ולגבי הצעתךאהרון07/11/2010
אשמח לקבל תפריט נורמלי כדי להתחיל בשינוי.. רק אני חושב שכדאי שאזכיר שאני סטודנט וארוחות מסודרות לא תמיד מסתדרות.. (גונב ארוחות פה ושם).. אשמח אם תתני לי עיצה מה המידות שאני יכול לאכול ומה כדאי ומה לא לאכול??
ואם אתחיל בסוג כזה של דיאטה כמה זמן השינוי יתקבל אצלי? של לפחות 7 קילו מהמשקל גוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על העיצה ולגבי הצעתך - תגובה
סיון דוד07/11/2010אין באפשרותנו להתאים תפריט במסגרת הפורום ואני ממליצה לך לפנות לדיאטנית ל]גישה מסודרת לשם התאמת תפריט. אני יכולה לתת לך מס' טיפים לשיפור הרגלי אכילה:
* הקפד על ארוחת בוקר
* אכול ארוחות מסודרות הקפיד לאכול כל - 3-4 שעות (הערך מראש אם אתה בלימודים- אני הייתי מכינה כריכים ומביאה פירות וירקות ליום לימודים ארוך)
* אל תגיע למצב שאתה רעב מדי. כמתחילים ארוחה רעבים מדי אז אוכלים בלי שליטה, ומפריזים בכמויות. התחל לאכול כשאתה קצת רעב וסיים כשאתה קצת שבע- תחושת השובע המלאה תגיע בהמשך.
* הקפד לצרוך פירות וירקות
* הקפד לשתות היטב מים/סודה והימנע משתייה מתוקה
ירידה מומלצת במשקל היא 0.5-1 ק"ג בשבוע. נסה לשלב פעילות גופנית עם תזונה נכונה תגיע לתוצאות.
אם יש לך שאלות ספציפיות בנוגע לתפריטך אשמח לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?