תודה על העיצה ולגבי הצעתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על העיצה ולגבי הצעתך
    אהרון
    07/11/2010

אשמח לקבל תפריט נורמלי כדי להתחיל בשינוי.. רק אני חושב שכדאי שאזכיר שאני סטודנט וארוחות מסודרות לא תמיד מסתדרות.. (גונב ארוחות פה ושם).. אשמח אם תתני לי עיצה מה המידות שאני יכול לאכול ומה כדאי ומה לא לאכול??
    ואם אתחיל בסוג כזה של דיאטה כמה זמן השינוי יתקבל אצלי? של לפחות 7 קילו מהמשקל גוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה על העיצה ולגבי הצעתך

הוספת תגובה

• תודה על העיצה ולגבי הצעתך - תגובה

סיון דוד
    07/11/2010

אין באפשרותנו להתאים תפריט במסגרת הפורום ואני ממליצה לך לפנות לדיאטנית ל]גישה מסודרת לשם התאמת תפריט. אני יכולה לתת לך מס' טיפים לשיפור הרגלי אכילה:
    * הקפד על ארוחת בוקר
    * אכול ארוחות מסודרות הקפיד לאכול כל - 3-4 שעות (הערך מראש אם אתה בלימודים- אני הייתי מכינה כריכים ומביאה פירות וירקות ליום לימודים ארוך)
    * אל תגיע למצב שאתה רעב מדי. כמתחילים ארוחה רעבים מדי אז אוכלים בלי שליטה, ומפריזים בכמויות. התחל לאכול כשאתה קצת רעב וסיים כשאתה קצת שבע- תחושת השובע המלאה תגיע בהמשך.
    * הקפד לצרוך פירות וירקות
    * הקפד לשתות היטב מים/סודה והימנע משתייה מתוקה

ירידה מומלצת במשקל היא 0.5-1 ק"ג בשבוע. נסה לשלב פעילות גופנית עם תזונה נכונה תגיע לתוצאות.

אם יש לך שאלות ספציפיות בנוגע לתפריטך אשמח לעזור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו