מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכורה למתוקסבן09/11/2010
שלום רב,
אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע ספינינג
עוד 2-3 אימוני כוח בשבוע
אני מנסה נואשות כבר שנה להוריד 2 קילו ולא מצליחה ואני יודעת שזה בגלל החשק שלי למתוק
החשק שלי למתוק הוא במיוחד לפני הספורט (ואני יודעת שזה הכי גרוע)
איך אני יכולה להפחית את החשק שלי למתוק?
החשק הוא בעיקר בבוקר ואם אני מתחילה לאכול על הבוקר מתוק אח"כ כל היום יש לי חשק למתוק
לפני אימון אני משתדלת לאכול בננה אבל אחרי הבננה משתלט החשק למתוק (תמר אני לא יכולה לאכול כי זה עושה לי לא טוב)
אני ממש רוצה כבר להיגמל מהצורך העז למתוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכורה למתוק - תגובה
רעות גרוס09/11/2010תנסי מיד לאחר אכילת הבננה לצאת לאימון, לפי ניסיוני, לאחר אימון החשק למתוק נעלם וכך את יכולה לאכול אוכל מזין הכולל פחמימות וחלבונים.
תנסי שבוע לא לאכול מתוק בכלל, יהיה לך מאוד קשה אבל אני מאמינה שאח"כ התשוקה למתוק תפחת או תעלם לתקופה. כשהתשוקה תחזור, שוב תתאפקי כמה ימים עד שזה יעבור, תראי שתוכלי להמנע ממתוק אפילו כמה חודשים.
בהצלחה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אני אנסה
סבן10/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סבן10/11/2010תודה על התשובה המהירה
האם ההימנעות ממתוק , הכוונה גם להימנעות מפירות כמו אפרסוק,אגס ולהימנעות גם מקורנפלקס בננה ואגוזים (ככה אני מתחילה את הבוקר + BIO 1.5%?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
רעות גרוס12/11/2010לא, את יכולה לאכול פירות (2-3 ביום), אני הייתי משנה את הקורנפלקס בננה ואגוזים שעשיר בסוכר לברנפלקס או קרנצ'ים זה מתקתק ואים הרבה סוכר (יש סוכר כהלי שלא נספג כולו בדם)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה - תגובה
סיון דוד16/11/2010אני מסכימה עם רעות, אך יש לי המלצה נוספת: כשיש לך חשק למתוק נסי לאכול דווקא מזון חלבוני . מניסיון עם לקוחותיי זה עזר להם (הכי פשוט זה לאכול מעט שקדים)
בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות יש לי עוד
סבן17/11/2010שתי שאלות
איזה עוד מאכלים עם חלבון קיימים שניתן לאכול (אני לא אוהבת שקדים או פיצוחים)?
בנוסף איזה עוד סוג קורנפלקס טוב לאכול?
את הברנפלקס ניסיתי פעם והוא נורא לא טעים לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)