אימון בוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון בוקר
    מריה
    14/11/2010

שלום רב!
    אני רוצה לעשות דיאטה מאוזנת והזמן הכי טוב בשבילי לעשות ספורט זה
    בשעות הבוקר..
    מה אני צריכה לאכול כשאני מתעוררת ואחרי כמה זמן אפשר להתאמן אחרי הארוחה הראשונה? (לא בא לי לקום שעתיים קודם בשביל אימון של חצי שעה)
    ומה מומלץ לאכול לאחר האימון?
    ואם אני מתאמנת מוקדם בבוקר האם ערב קודם אני צריכה לאכול ארוחה עם פחמימות?(חשוב לי שתהליך הירידה במשקל לא יפגע)
    אני עושה רק אירובי(חצי שעה אליפטיקל) האם זה מספיק?
    אשמח אם תכוונו אותי לעשות זאת בצורה הכי אפקטיבית בשביל להוריד כ-10 קילו.
    גובהי 160 ס"מ והמשקל 63

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון בוקר

הוספת תגובה

• אימון בוקר - תגובה

סיון דוד
    16/11/2010

הי מריה
    אם את מתאמנת על הבוקר את יכולה לאכול פרי כמו בננה או תפוח (מהזן המתוק) או 2 תמרים יבשים + לשתות מים ולאחר 20-30 דק' כבר להתחיל באימון.
    לאחר האימון מומלץ לאכול חלבונים+פחמימות כמו למשל לחם+ביצה, טונה+תירס , יוגורט +שיבולת שועל , וכמובן כדאי לשלב זאת עם ירקות בארוחה.
    כיוון שהאימון הוא רק 30 דק' אני לא חושבת שאת צריכה להקפיד על ארוחת ערב פחמימתית אבל באופן כללי כדאי שתקפידי לאכול 3 ארוחות מסודרות (כולל ארוחת ערב) המכילות חלבון ופחמימה ובין הארוחות פרי או יוגורט כארוחת ביניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון בוקר

מריה
    16/11/2010

תודה רבה על התשובה המהירה
    עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו