אשמח לדעת באיזה ממתיק אתם משתמשים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לדעת באיזה ממתיק אתם משתמשים.
    אלעד
    23/11/2010

אני כבר שנים משתמש באספרטיים.
    לאחרונה עברתי לסוכלוז - 4 -5 שקיות ביום.
    בעקבות קריאת מאמרים אני די מעוניין להפסיק לצרוך כל ממתיק מלאכותי ולעבור למשהו טבעי.

אשמח לדעת מה דעתכם, איזה ממתיק לא יפגע בטעם התה לדוגמא ויכול להיות בריא כאחד. אם אין ברירה אתרגל לשתות בלי להמתיק אבל אשמח לשמוע חוו"ד מקצועית בעניין.

כמו כן, לפי הבנתי ממאמרים שקראתי לאור הנזקים של כל הממתיקים והתרכובות הכימיות מהם הם עשויים כבר עדיף לצרוך סוכר לבן, אני צודק ? (אני משתשמש בדר"כ בחום)

תודה רבה.

נ.ב
    אשמח לשמוע גם את דעתם של חברי הפורום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממתיקים

סיון דוד
    23/11/2010

הי אלעד
    אני מבינה שאין לך בעיה של סכרת ואתה פשוט מעדף ממתיקים . אז ככה:
    אני אישית לא ממליצה על ממתיקים למיניהם, אלא ממליצה להתרגל לכמה שפחות מתוק. ברגע שאתה ממתיק את השתייה/המזון אז אתה מרגיל את הגוף למתוק, וזהו הרגל שכדאי להמנע ממנו. נסה להתרגל לשתות ללא סוכר (ככה תגלה שהחלב בקפה למשל נותן מתיקות מסוימת בגלל הלקטוז שהוא סוכר החלב) או ניתן להוסיף חצי כפית עד כפית שטוחה של סוכר בשתייה, עד 3 פעמים ביום..
    לגבי ממתיק טבעי- קיים צמח שנקרא סטיביה והוא אכן ממתיק טבעי. אניי אישית לא אוהבת את טעמו ולדעתו הוא מתוק מדי..אבל אתה מוזמן לנסות.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו