שמנת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנת..
    אור
    17/12/2010

אני עכשיו לא מתאמן כי שברתי את הכף היד אבל אני ממשיך לאכול נכון בשביל שאני יחזור אני יראה תוצאות מהר, עכשיו אני כל הזמן בודק באינטרנט כל מיני דברים שאני יוכל לאכול כי אני נרשמתי למכון כי הייתי רזה מידי ורציתי להשמין ולפתח גוף.. עכשיו ראיתי שיש שמנת חמוצה 15% מה שאומר שהיא משמינה, אבל אני לא בטוח אם כדאי לאכול אותה?
    כאילו היא בריאה? זה בסדר לאכול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמנת..

הוספת תגובה

• שמנת.. - תגובה

רעות גרוס
    22/12/2010

אני תמיד ממליצה (אבל זו דעתי, יתכן שאנשים שרוצים להשמין כן יאכלו את השמנת, אני מכירה משהו מאוד רזה שניסה להשמין ומתאמן בחדר כושר שאוכל כל יום 500 גרם גלידה ולא עולה במשקל...), לאכול פחות % שומן (סה"כ השומן בגבינה הוא שומן רווי), אך לאכול כמויות גדולות יותר של מזון. אתה יכול לאכול כל 3 שעות יותר פחמימות (פסטות, לחם) וכמובן לשלב מזונות עשירים בחלבונים.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמנת

סיון דוד
    23/12/2010

הי אור
    כפי שרעות הסבירה לך בשמנת ישנו שומן רווי- כלומר מן החי המזיק לבריאות,
    אבל אשמח להוסיף שאתה כן יכול לנסות לאכול בתפריטך שומן בלתי רווי שיכול לסייע לך לעלות במשקל ואינו מזיק כמו שומן רווי .
    והנה דוגמאות למזון המכיל שומן בלתי רווי:
    אבוקדו- אתה יכול לחתוך לקוביות ולהוסיף לסלט,
    שמן זית- נסה להוסיף לאחר הבישול כי טיגון של שמן זית פוגע בתכונותיו הטובות,
    אגוזים- במצבם הטבעי ולא קלויים!
    שקדים - מכילים שומן וגם חלבון!!

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשניכם

אור
    24/12/2010

תודה על התשובה אז אני ישתדל לא לאכול הרבה מזה..
    ושמן זית, תמרים, ואגוזים אני אוכל רק אבוקדו לא חשבתי על לאכול אני ינסה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו