ספורט וירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט וירידה במשקל
    .ח.
    29/12/2010

שלום
    אני רשומה לחדר כושר כבר 4 חודשים ואני מתעמלת בסביבות פעמיים - שלוש בשבוע. באימון אני עושה בעיקר אירובי של שעה-שעה וחצי + תרגילי מתיחות ובטן.
    לא שיניתי את הרגלי התזונה שלי במיוחד ואיני אוכלת יותר מידי או יותר מהרגיל, אני עדיין אוכלת לפעמים קצת מתוק אך הכל בגדר הסביר והרגיל שהייתי עד עכשיו.
    במשך כל ארבעת החודשים בהם אני מתמידה על אימונים, איני מצליחה לרדת במשקל ואף משקלי עלה ב-3 קילו. התייעצתי עם המאמן לפני כחודשיים ואמרו לי שזה לוקח זמן כי הגוף מנסה להתרגל ואולי קטע של העלאת מסת שריר שנשמע לי קצת מופרך לאימון אירובי. רציתי לשאול האם זה נורמלי להמשיך להעלות במשקל (וגם ההיקפים לא יורדים יותר מידי), והאם אני צריכה להתייעץ עם מישהו ואם כן עם מי?
    ראוי לציין כי עשיתי בדיקות דם לפני כחודשיים והכל יצא תקין (גם תפקוד בלוטת התריס).
    תודה רבה
    .ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט וירידה במשקל

הוספת תגובה

• ספורט וירידה במשקל - תגובה

רעות גרוס
    30/12/2010

תפני לדיאטנית שמתמחה בספורט, היא תתן לך תפריט שמתאים לך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו