תוספי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי תזונה
    עמיר
    04/01/2011

היי סיון ורעות,
    אני בן כ-32, מתאמן המון שנים וב-7 שנים האחרונות בעצימות די גבוהה, גובהי 1.80 מ', אני שוקל 90 ק"ג ואחוז שומן די נמוך (14% בערך).
    בנוסף למזון היומי, אני צורך תוספי תזונה כגון: אבקות חלבון, קריאטין, חומצות אמינו וחומצות אמינו מסועפות (במהלך האימון), אני מודע לאופן השימוש בהן ובזכותם אני מגיע להישיגי, אך בחודשים האחרונים אני חש שהמערכת החיסונית שלי מעט נפגעה וחליתי מספר פעמים.
    אני בטוח שישנו צורך בויטמינים מסויימים או אולי קומפלקסים שיעזרו לי לחזק את המערכת החיסונית... אני יותר מאשמח אם תוכלו לכוון אותי ולהמליץ.

המון תודה
    ואני מת על האתר הזה(!!!),
    עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי תזונה

הוספת תגובה

• תוספי תזונה - תגובה

סיון דוד
    04/01/2011

הי עמיר
    אני הייתי ממליצה לך לבדוק את התזונה שלך. ייתכן והיא לא מאוזנת ויש צורך לאזן אותה ובכך לא יהיה צורך להוסיף תוספי ויטמנים.
    נסה להקפיד על הכללים ההבאים:
    1. צריכת פירות וירקות , ההמלצה עומדת על לפחות 5-6 ירקות ופירות ליום.
    2. צריכת מוצרי חלב דלי שומן ועשירים בסידן
    3. צריכת ביצים -במידה ואינך סובל מכולסטרול גבוה הייתי ממליצה על צריכת יומיומית של ביצים
    3. הקפד על צריכת דגנים מלאים- לחם מלא, אורז מלא, שיבולת שועל (בדיייסה או ביוגורט), וכו',
    4.צריכת סיבים תזונתיים מדגנים מלאים, קיטניות , אגוזים ושקדים,
    5. צריכת שומנים טובים מן הצומח: אבוקדו, שמן זית, אגוזים,
    6. צריכת דגים- ההמלצה עומדת 3 מנות דג לשבוע לפי דיאטה ים תיכונית לשמירה על הבריאות.
    7. והכי חשוב- שתיית מים נאותה .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו